19 / 04 / 2024

türkiyede emlak danışmanları

türkiyede emlak danışmanları

Research Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, inşaat sektörün bu aralar ilgi odağı olduğunu belirtti. Deveci, Türkiye'de emlak danışmanlarının adedinin 180 bini bulduğunu, bunun 130 bininin ise kayıt dışı olduğunun altını çizdi.

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

ATEM Başkanı Akçam: Emlak danışmanları, ev sahibi ile kiracılar arasında kalıyor!

Konut ve kiralık daire fiyatlarının her geçen gün yükselişe geçmesi vatandaşları mağdur ediyor. Yetkililer tarafından konut sorunlarına çözümler aranırken emlak danışmanları da mevcut sorunlardan nasibini alıyor.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Kira anlaşmazlıklarında flaş gelişme: Emlak danışmanları da yetkili olacak!

Kira anlaşmazlıklarında yeni dönem resmen başlıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Emlak Komitesi Başkanı Kenan Bayram, söz konusu anlaşmazlıklarda emlak danışmanları da yetkili olacağını açıkladı. İşte konuya ilişkin tüm ayrıntılar...

Aa Emlak Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aa Emlak Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Türker Meydan tarafından kuruldu.

Hr Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hr Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmahdı Althabıt tarafından kuruldu.

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de Sumıt Kumar Chaudhary tarafından kuruldu.

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

Marla Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu1

Marla Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Yunus Tırlı tarafından kuruldu.

Emlak sektöründe neler oluyor? İnşaat sektörü durma noktasına mı geldi?

Dövizde yaşanan artışın, inşaat ve emlak piyasasını kötü etkilediğini belirten emlak danışmanları KDV indirimi gibi sektör hakkında oldukça önemli pek çok noktayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tüfekçi tarafından kuruldu.

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

GABORAS’ın alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını online mecraya taşıdığı ve sektörde ticari işlemleri sigortalayarak ve Takasbank entegrasyonlarıyla mali ve hukuki güvence sunan ilk kapsamlı gayrimenkul ticaret platformu, emlak danışmanlarının odağına girdi. 

türkiyede emlak danışmanları Haberi

türkiyede emlak danışmanları

Research Gayrimenkul'ün emlak sektörü hakkında yaptığı araştırma sonuçlarında sektörde müteahhit ve broker sayısının devamlı arttığı kaydedildi. Research Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci sektörün bu aralar ilgi odağı olduğunu belirterek, tekstil, A otomotiv ve ilaç sanayii B gibi alanlardan sektöre 

girişin yoğun olduğunu ifade etti. Deveci, Türkiye'de emlak danışmanlarının adedinin 180 bini bulduğunu, bunun 130 bininin ise kayıt dışı olduğunun altını çizdi. 



Habertürk




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gayrimenkul sektörünün son yıllardaki yükselişi devam ediyor. Emlak danışmanlık şirketi REsearch Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, "Tekstil, otomotiv ve ilaç sanayii gibi alanlardan sektöre giriş yoğun. Bu durumun devamlı arttığı da açık" dedi. Türkiye'de emlak danışmanlarının 180 bini bulduğunu söyleyen Deveci, "Bu rakam ile Türkiye, İtalya ve İspanya'yı geride bırakıyor. 180 bin...