19 / 04 / 2024

türkiyede gayrimenkul danışmanlığı gelişecek mi

türkiyede gayrimenkul danışmanlığı gelişecek mi

Franchising vererek Kars'a kadar ulaşan RE/MAX, 2 bin 500'e yakın gayrimenkul danışmanını sistemine dahil etti. RE/MAX Türkiye Kurucusu Murat Goldştayn, "2 bin 900 kişilik bir girişimci camiasına sahip, alanında lider bir markayız''diyor.

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Altunlar Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Altunlar Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Altun tarafından kuruldu.

Foxtons Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foxtons Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bedrettin Türk tarafından kuruldu.

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’te 800.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarık Gaber Farea ve Muneer Alavadhi ortaklığında kuruldu.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Engin Deniz ve Tülay Şenel ortaklığında kuruldu.

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Şahin tarafından kuruldu.

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gülseven, Mehmet Gülseven ve Shaknoza Israfılova ortaklığında kuruldu.

Nepa Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nepa Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Bahtiyar Dağ tarafından kuruldu.

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Türken tarafından kuruldu.

türkiyede gayrimenkul danışmanlığı gelişecek mi Haberi

türkiyede gayrimenkul danışmanlığı gelişecek mi

Son yıllarda gayrimenkul danışmanlığı şirketleri franchise ofisleriyle hızla büyüyor. Sektör franchise şube ağlarıyla büyürken, her gün yeni bir girişimciyi de sistemine dahil ediyor. RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn, 2 bin 500’e yakın gayrimenkul danışmanına ulaştıklarını belirtiyor. Goldştayn, “RE/MAXofis sahipleri ile beraber yaklaşık 2 bin 900 kişilik bir girişimci camiasına sahip, alanında lider bir markayız” diyor. Goldştayn, sorularımızı şöyle yanıtladı:


Türkiye’de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren danışman şirketlerin ulaştığı büyüklük hakkında bilgi verir misiniz?

Ülkemizde konut satışlannın yüzde 80’i hala ev sahipleri tarafından yapılıyor. Bu oran Kuzey Amerika’da yüzde 5’in altında, Avrupa ülkelerinde ise yüzde 50 civarında seyrediyor. Bunu düşündüğümüzde Türkiye’de gayrimenkul danışmanlığının gelişimi için hala ortamın çok ümit verici olduğunu görmekteyiz.


Franchising sektöre nasıl bir ivme sağladı? Sağlamaya devam ediyor?

Ülkemizde...