19 / 04 / 2024

Türkiyede İstanın ulaştığı hane sayısı

Türkiyede İstanın ulaştığı hane sayısı

Enerji verimliliği faaliyet gösteren Alman şirket İsta, 2014 yılı itibariyle, Türkiye’de hizmet verdiği hane sayısını 50 bine çıkardı.

Yerli ray kullanılarak yapılan Ankara-Sivas Hızlı tren hattı yarın açılıyor!

Yarın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamasına göre, Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir yolculuk gerçekleştirilecek.

1 doları bile olan hemen baksın! Dolar seçim sonrası tam bu kadar olacak! Rakamı duyan resmen buz kesti!

Yatırımcılar, dolar alacaklar ve satacaklar sık sık 'Dolar yükselir mi, düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Doların ulaşacağı rakam resmen buz kestirdi. Peki dolar kaç lira olacak? 

Altının ulaşacağı o rakam resmen açıklandı! Altını olan da olmayan da şaşkına döndü! Bu rakama hemen bakın!

Altın yatırımcıları ve altını olan vatandaşlar, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merakla araştırıyor. Altının ulaşacağı o rakam resmen açıklandı! Altını olan olmayan herkes şaşkına döndü! Bu rakama hemen bakın!

İstanbul'da yarın ulaşım ücretsiz mi? 12 Eylül Pazartesi günü toplu taşıma bedava mı olacak?

Okul tatilinde sona gelindi. Milyonlarca öğrenci için yarın ilk zil çalacak. 12 Eylül Pazartesi günü yarın okullar açılıyor. Okulların açıldığı gün toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı hem veliler hem de öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki toplu taşımalar yarın ücretsiz mi? İşte yanıtı...

İslam Memiş önce uyardı, sonra gram altın ve doların ulaşacağı seviyeyi açıkladı!

Altın ve Para Politikaları uzmanı Altın Memiş, yayınladığı video ile "Gram altın ile dolar yükselecek mi, düşecek mi?" sorularına yanıt verdi.

Altını elde tutmak şu an mantıklı mı? Altın fiyatları ne olacak? Ons altının ulaşacağı seviye şok etti!

Altının ons fiyatı 2. çeyrekte tekrar 1.800 dolar seviyelerine düştü. Ons altının fiyatında yaşanan bu gerileme, yatırımcıların gelecek merakını artırdı. Peki altının onsunu neler bekliyor? Altın yükselir mi düşer mi? Altın fiyatları ne olacak? İşte milyonlarca bu soruların yanıtları...

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın üstlendiğini duyurdu. Karaismailoğlu, "Projede şu an fiziki gerçekleşme yaklaşık yüzde 47'ler seviyesinde" dedi...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Bugünkü 31087 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Kocaeli'deki 'Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İkitelli Şehir Hastanesinin yollarını bakanlık yapacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin ulaşım yollarının, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yol ağına alındığını belirtti.

Türkiyede İstanın ulaştığı hane sayısı Haberi

Türkiyede İstanın ulaştığı hane sayısı

2008 yılında Türkiye pazarında faaliyet göstermeye başlayan ista her geçen yıl portföyünü artırıyor. Şirket, hizmet verdiği hane sayısını 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 100 oranında artırırken, 2014 yılında da bu başarıyı devam ettirdi.


Hane sayılarındaki bu önemli artışı “Ürün ve satış sonrası destek kalitesinin yanı sıra yıllara dayanan deneyime” bağlayan ista Türkiye Genel Satış Koordinatörü Mustafa Bekir Akdoğan, konuya ilişkin şunları söyledi: 


“Portföyümüzün 50 bine ulaşması elbette bir tesadüf değildir. ista dünyada enerji verimliliği ve ısı tasarrufu sektörünün öncü ve lider markasıdır. Kat maliklerinin binalarındaki ısı tasarrufuna ve dolayısıyla bütçe tasarrufuna verdikleri önem her geçen gün artıyor. Bu tasarrufu yaparken de yıllara dayanan bir bilgi birikimi ve teknolojik altyapı ile geliştirilen ista ürünleri vatandaşlarımıza çok önemli avantajlar sağlıyor. Portföyümüzü...