26 / 04 / 2024

Türkiyede ithalat 2014

Türkiyede ithalat 2014

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 2 Ocak 2014'teki TİM toplantısında, 2013'ün ihracat rakamlarıyla ilgili manzaranın parlak olmadığını, aşağıya doğru birkaç yüz milyon dolarlık düşüş olan ihracat rakamlarını kamuoyuyla paylaştıklarını belirtti.

Üreticiler tedirgin: “Süt tozu ithalatı hayvancılığa darbe vuracak!”

Çiğ süt alım fiyatlarının aşağı çekildiğini ifade eden üreticiler süt tozu ithalatının hayvancılığa darbe vuracağının altını çizdi.

Yatırımcılar konuta akın etti, ev sahipliği oranı düştü! Sektörü neler bekliyor? 

Türkiye'de 2014-2020 yılları arasında 5 milyon 331 adet konut üretilip piyasa sunuldu ancak konut sahipliği oranı da yüzde 3,3 geriledi ve 57,8 olarak gerçekleşti. Sektör temsilcileri, üretilen konutların yatırımcılar tarafından alındığını belirtti...

İn Mimarlık Ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İn Mimarlık Ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Nihan Polatdemir tarafından kuruldu.

Ruboroid Yalıtım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ruboroid Yalıtım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naime Sağ tarafından kuruldu.

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Veziroğlu tarafından kuruldu.

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin  TL sermaye bedeli  ile Çağlar Ünal ve Fırat Topaloğlu tarafından kuruldu.

Senbay İnşaat Taahhüt Temizlik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Senbay İnşaat Taahhüt Temizlik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Aydoğan tarafından kuruldu.

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Baş tarafından kuruldu.

Isra Saze Atra İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Isra Saze Atra İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nasr Esfahanı tarafından kuruldu. 

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Gürmak Nakliyat Makina Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürmak Nakliyat Makina Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Gecekuşu tarafından kuruldu.

Somgrup Enerji İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Somgrup Enerji İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Onur Melek tarafından kuruldu. 

Türkiyede ithalat 2014 Haberi

Türkiyede ithalat 2014

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin Yeşilköy Wow Otel'de düzenlenen "2014 İhracat ve Ekonomi Değerlendirme ve Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katıldı. Toplantıya başkanlık eden bakan Zeybekçi, 2014 yılının ihracatta rekor kırdığını belirterek ihracatın 157.8 milyar dolara ulaştığını söyledi. Zeybekçi'den önce toplantının açılış konuşmasını yapan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, "2014 yılında, 12 ayın 10'unda Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. 2015'te OVP hedefi olan 173 milyar doları yakalayarak önemli bir sıçrama hedefliyoruz. Kesin ihracat rakamları, ocak ayı sonunda TÜİK tarafından açıklanacak. Aralık ayma ait birlik kaydından muaf kalemlerin de eklenmesiyle, 2014 toplam ihracatının 158 milyar doları aşacağına inanıyoruz" dedi. 


TARİHİ REKOR... 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise konuşmasında, bakanlığının ilk haftasında 2 Ocak 2014'teki TİM toplantısında, 2013'ün ihracat rakamlarıyla ügili manzaranın...