26 / 04 / 2024

türkiyede termal turizm geleceği

türkiyede termal turizm geleceği

Medikal Turizm Derneği tarafından Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara ve Hacettepe üniversitelerinin işbirliği desteğiyle, "Uluslararası 3. Yaş Baharı Turizmi ve Dinamikleri Kongresi". Ankara Rixos Otel'de yapı

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yenici tarafından kuruldu.

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı tarafından kuruldu.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin turizm geliri 2023'ün 2. çeyreğinde yüzde 23,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'nin turizm geliri, 2023'ün 2. çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 23,1 artış göstererek 12 milyar 975 milyon 307 bin dolar şeklinde oldu.

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Ekşi Taahhüt İnşaat Turizm Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Taahhüt İnşaat Turizm Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Furkan Ekşi tarafından kuruldu.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Keleş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Keleş tarafından kuruldu.

Çlk Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Çelik tarafından kuruldu.

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Ayder Dağıtım Tekstil Turizm Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayder Dağıtım Tekstil Turizm Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Babataş tarafından kuruldu.

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

Att Grup Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Att Grup Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Günay tarafından kuruldu.

türkiyede termal turizm geleceği Haberi

türkiyede termal turizm geleceği

Global iletişim sponsorluğunda Medikal Turizm Derneği tarafından Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara ve Hacettepe üniversitelerinin işbirliği, çeşitli firmaların desteğiyle, "Uluslararası 3. Yaş Baharı Turizmi ve Dinamikleri Kongresi". Ankara Rixos Otel'de yapıldı. 


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, kongrede yaptığı konuşmada,"Yaşlılığı sosyolojik ve ekonomik bir sorun olarak değil, bir zenginlik olarak tanımlamak lazım" dedi. 2050'de 65 yaş üzerindeki bireylerin sayısının 2 milyarı bulacağına dikkat çeken Çelik, gelişmiş ülkelerin tümünde bu zenginliğin nasıl korunacağı, nasıl daha sağlıklı yaşatılacağı ve topluma nasıl aktarılacağı yönünde yeni tartışmaların gündeme geldiğini belirtti. Bakanlığın, Türkiye'nin farklı bölgelerinde termal turizm alanları ilan ettiğini hatırlatan Çelik. "Bu bölgelerin geliştirilmesi için bakanlık olarak çok özel stratejiler üretiyoruz. Ayrıca burada konuştuğumuz konunun Türkiye Turizm Stratejisi 2023 Eylem...