26 / 04 / 2024

türkiyedeki Termal oteller

türkiyedeki Termal oteller

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, yaptığı açıklamada, Kozaklı'nın şifalı suyu ve modern termal tesisleri ile tercih edilen bir merkez haline geldiğini, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle ilçedeki otellere ilginin arttığını söyledi

CarrefourSA’da kışa özel fırsatlar başladı! Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’dan resmen rafları boşaltacak yeni indirim kampanyası geldi. CarrefourSA’da Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 27 Kasım 2023 fiyat listesi...

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

İzmir'de iş dünyası seferber oldu! Oteller kapılarını depremzedelere açtı!

İş dünyası İzmir'deki depremin yaralarını el birliği ile sarmak için harekete geçti. Sanayici, kamunun kriz yönetimine destek vereceğini belirtirken, oteller kapılarını evini kaybeden vatandaşlara açtı.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Türk mühendisleri dünyanın en iyisi olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi!

Türk mühendisleri, teknolojinin en uç unsurlarını kullanarak sahip olduğu özellikler ile sınıfında 'dünyanın en iyisi' olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi.

Türkiye'de oteller değerleniyor!

Turizmdeki toparlanma otellerin piyasa değerlerine de yansıdı. Otel yapıları ile ilgili hazırlanan değerleme raporlarında geçtiğimiz yıla göre yüksek artışlar göze çarpıyor...

Oteller doldu, yabancı turist kiralık eve yöneldi!

Bu yıl içerisinde 50 milyon yabancı turist hedefleyen Türkiye’de oteller neredeyse doldu. Yabancı turist fiyat avantajı ve kolay ulaşımıyla öne çıkan kiralık dairelere yöneldi.

Avrasya Tüneli'nin ardından Tarihi Yarımada’daki oteller harekete geçti!

AVRASYA Tüneli’nin açılmasından sonra Anadolu yakası otelleri daha fazla turist ağırlamaya hazırlanırken, Avrasya Tüneli’nin Avrupa yakasındaki çıkış noktasına yakın olan Tarihi Yarımada’daki oteller de harekete geçti.

İzotermo Termal Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzotermo Termal Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Beydağı ve Muhammet Semih Kaya imzasıyla kuruldu.

Marmaris'teki apart oteller rezidansa dönüştürülüyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm mevsiminin kötü geçmesinin ardından apart oteller, rezidansa dönüştürülmeye başlandı.

Karahayıt, Termal Kür Merkezi ile cazibe merkezi olacak!

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

Kütahya Yıldırım Beyazıt Vakfı arsasına termal otel geliyor!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yıldırım Beyazıt Vakfı'nın 2 arsasını 45 yıllığına yapım karşılığı kiraya verecek. Ticaret alanı imarlı arsalardan biri üzerinde 308 odalı 5 yıldızlı termal otel yaptırılacak.

türkiyedeki Termal oteller Haberi

türkiyedeki Termal oteller

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle termal turizm merkezlerinden Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki 7 bin yatak kapasiteli termal tesislerin tamamı doldu. 


Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kozaklı'nın şifalı suyu ve modern termal tesisleri ile tercih edilen bir merkez haline geldiğini, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle ilçedeki otellere ilginin arttığını söyledi.


İlçede bulunan yıldızlı ve apart otellerin yatak kapasitesinin  yaklaşık 7 bin olduğunu ifade eden Güven, "Kozaklı termal suyu kadar modern tesisleriyle de ülke genelinde adından söz ettiriyor. İlçemizi tercih eden misafirler şifalı suyun yanında tesis kalitesini de göz önüne alarak Kozaklı'ya geliyor. Kozaklı'da yapılacak tatilin bu kış döneminde çocuklarımıza verilebilecek en güzel karne hediyelerinden biri olduğunu düşünüyorum" dedi.


Kış mevsimine göre hava şartlarının iyi olmasının da uzak bölgelerden tesislere ilgiyi artırdığını dile...