25 / 04 / 2024

türkiyedeki toki evleri

türkiyedeki toki evleri

TOKİ bu hafta 23 kampanyaya start veriyor! Konutlar hangi kentlerde? Kaçar metrekare? Fiyat aralığı ne? Başvurular ne zaman? Nereye yapılacak? Türkiye'nin 1 numaralı konut emlak sitesi www.emlakkulisi.com'dan önemli bir araştırma daha!

TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

TOKİ tarafından Kahramanmaraş merkezli depremin yaşandığı 10 ilde inşa edilen 133 bin 759 konutun depremde hasar görmediği açıklandıktan sonra herkes aynı sorunun yanıtını merak etti. TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısı Yunanistan'ın nüfusuna denk!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısının Yunanistan'ın nüfusuna denk olduğunu söyledi.

3+1 TOKİ evleri kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında kura çekilişleri son sürat devam ediyor. Bu esnada, “Hangi TOKİ evleri kiraya verilebilir, 3+1 TOKİ evleri kiraya verilir mi?” soruları da yanıt aramaya başladı. İşte merak edilenler!

TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ sosyal konutları hakkında araştırma hala devam ediyor. Vatandaşlar özellikle, TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ evleri borcu bitmeden kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri geçtiğimiz gün atıldı. Sosyal konutlara başvuru yapanlar, bu evlere dair bazı araştırmalar yapıyor. Araştırmalarda “TOKİ evleri borcu bitmeden kiraya verilir mi?” sorusu da yanıt bekleyenler arasında bulunuyor.

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

Denizli'deki TOKİ evleri afetzedelere dağıtılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Elazığ depreminde devletin afete karşı hazırlıklı olduğunu kaydetti. Özkan, Acıpayam, Bozkurt ve Çardak'ta depremzedeler için yapılan konutların tamamlanarak afetzedelere dağıtılacağını söyledi.

TOKİ evleri kiraya verilebilir mi?

TOKİ'den ucuz taksit oranlarıyla ev sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş TOKİ evlerinin kiralanıp kiralanamayacağını ya da satılıp satılmayacağını merak ediyor. Peki TOKİ evleri kiraya verilir mi? İşte tüm merak edilenler...

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi!

Kasım 2019 tarihinde teslimlerin yapılması planlanan Topkapı Evleri  224 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi 457 bin TL'den başlıyor. 

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru günleri!

80 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 91 bin 331 TL'den başlıyor. İşte Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru günleri...

Karahayıt TOKİ Evleri son başvuru günü!

Taksitlerin 608 bin liradan başladığı projede 80 adet daire satışta. İşte Karahayıt TOKİ Evleri son başvuru günü...

türkiyedeki toki evleri Haberi

türkiyedeki toki evleri

1) Adana: Kozan'da 61 konut. 137 metrekare alanlı konutların fiyatı 72 bin 891 YTL ile 84 bin 329 YTL arasında. Başvurular 30 Ekim ile 31 Aralık tarihleri arasında Halk Bankası şubelerine yapılabilecek.

2) Adana: Sofulu'da alt gelir grubu için 784 konut. 84 metrekare alanlı konutların fiyatı 42 bin 457 YTL ile 50 bin 107 YTL arasında. Başvurular 30 Ekim ile 17 Kasım tarihleri arasında Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yapılacak.

3) Ağrı: Patnos'ta 76 konut. 106 metrekare alanlı konutların fiyatı 57 bin 826 YTL ile 72 bin 262 YTL arasında. Başvurular 30 Ekim ile 31 Aralık tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

4) Ankara: Polatlı 2. Etap'ta 177 konut. 112 ile 135 metrekare alanlı konutların fiyatı 92...