26 / 04 / 2024

türkiyenin emlak yatırımı

türkiyenin emlak yatırımı

Emlak yatırımları konusunda "Dünyanın en iyi 20 yeri" listesinde 5. sırada yer verilen Türkiye'de yabancıların emlak alımlarının geçen yılın ilk yarısında yüzde 78 büyüdüğünün altı çiziliyor...

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Vedat Mungan kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor?

Vedat Mungan kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Vedat Mungan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermayen bedeli ile Mohsem Baradaranırdmousa tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Novruzov ve Qın Gao ortaklığında kuruldu.

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umaır Saeed tarafından kuruldu.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Tayvan motorsiklet markası KYMCO’dan Türkiye’ye yatırım hamlesi! "Avrupa için motor üretecekler"

Tayvan merkezli motosiklet devi KYMCO’NUN CEO’su İstanbul’da katıldığı lansmanda Türkiye’ye yatırım yapmayı düşündüklerini açıkladı. KYMCO markasının yeni çıkan CV3 modelinin tanıtıldığı lansmandan müjdeli haberler geldi.

türkiyenin emlak yatırımı Haberi

türkiyenin emlak yatırımı


Emlak yatırımları açısından "Dünyanın en iyi 20 yeri" belirlenirken Türkiye'ye 5. sırada yer verildi. 


İngiliz Telegraph gazetesi, emlak yatırımları için "Dünyanın en iyi 20 yeri"ni seçti. Barcelona kentinin başı çektiği listede Türkiye 5. oldu. 


Taşınmazlara yatırım açısından dünyanın en iyi beş yeri, İspanya'nın Barcelona kenti, Fransız Riviera, Karayip'teki Grenada Adası, İtalya'nın Toskana bölgesi ve Türkiye olarak sıralandı. 


Türkiye'de alımlar %78 arttı


Emlak alımları için Türkiye'nin neden iyi bir yer olduğunu da okuyucularına anlatan Telegraph gazetesi "Türkiye'de geçen yılın ilk yarısında yabancıların emlak alımları, yüzde 78 arttı ve İstanbul kenti başını çekti" diye yazdı. 


Gazeteye konuşan Spot Blue International Property'den Julian Walker ise, "Eskiden Türk taşınmazları almakla ilgilenen müşterilerimizin çoğu genelikle Britanyalı idi. Şimdi ise, ülkenin yatırım için güvenli bir yer olarak gören çok sayıda...