27 / 04 / 2024

türkiyenin en akıllı stadı hangisi

türkiyenin en akıllı stadı hangisi

Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO'su Akdemir: "Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı Türkiye'nin ilk, dünyanın ise sayılı 'en akıllı statlarından' biri haline getirmenin adımlarını attık" dedi.

Beko akıllı robot süpürge fiyatları: Her bütçeye uygun seçenekler

Beko her bütçeye uygun akıllı robot süpürge modelleriyle dikkat çekiyor. İşte Beko'da akıllı robot süpürge fiyatları...

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? İşte güncel fiyat listesi

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Peki Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefonun fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon piyasası...

Avrupa Birliği akıllı telefonların pil ömrünü uzatacak!

AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak ve tamirini kolay hale getirecek yeni kurallar belirledi. Bu kapsamda, AB pazarına sürülen bütün yeni akıllı telefon ve tabletlerin asgari kriterleri karşılaması zorunlu olacak.

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Akıllı telefon alacaklar elinizi çabuk tutun! Büyük zam geliyor!

Geçtiğimiz ay Ticaret Bakanlığı aracılığı ile yeni bir karar alındı.  İthal edilen akıllı telefonlarda değişikliğe gidildi. Yeni karar sebebiyle Türkiye’deki akıllı telefon ücretlerine zam uygulanacak.

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu!

2023 yılının en iyi akıllı telefonu ortaya çıktı? iPhone 14  mü yoksa Samsung Galaxy S23 mü daha başarılı? İşte 2023’ün en iyi akıllı telefonu...

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

2023'ün en iyi akıllı telefonu hangisi, iPhone 14 mü yoksa Samsung Galaxy S23 ailesi mi daha başarılı? Daha fazlasını buradan öğrenin.

Katlanabilen akıllı telefon: Honor Magic VS tanıtıldı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor'un ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtıldı. İşte Honor Magic VS özellikleri ve fiyatları...

Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı'da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarımıyla dikkat çeken özellikleri ile bulunduğu ortamı sıcak tutan Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı  boyunun küçük olması sayesinde enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca wifi özelliği bulunuyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

BİM'de akıllı saat 159 TL, kahve makinesi 459 TL, saç kurutma makinesi 229 TL! BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM Market 10 Şubat 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. En çok tercih edilenler arasında yer alan akıllı saat 159 TL, kahve makinesi 459 TL ve saç kurutma makinesi 229 TL'den satılacak. İşte BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arzum Akıllı Robot Süpürge 9.999 TL? En uygun fiyata nerede satılıyor? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Teknolojiye ayak uydurmak isteyenler için Arzum; geliştirilmiş pil teknolojisi ile tüm yüzeyi temizleme kapasitesine sahip akıllı robotu tüketicisiyle buluşturuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve güncel fiyat listesi..

Viomi Akıllı Hava Temizleyici ne kadar? En uygun nereden alınır? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Viomi Akıllı Hava Temizleyici, havada bulunan partiküllerin yüzde 99,9’unu yok eder, 60 metrekarelik alanı temizler, bakteri ve tozu giderir. Peki, Viomi Akıllı Hava Temizleyici, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

türkiyenin en akıllı stadı hangisi Haberi

türkiyenin en akıllı stadı hangisi

Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO'su Erkan Akdemir, "Teknolojik altyapımız ile Türkiye'de bir ilke daha imza atarak Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı Türkiye'nin ilk, dünyanın ise sayılı 'en akıllı statlarından' biri haline getirmenin adımlarını attık" dedi.


Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın, Türk Telekom Grubu'nun teknolojisiyle baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi ve 4,5G'ye hazır mobil internet altyapısı ile Türkiye'nin en akıllı stadı olacağı duyuruldu.


Futbolseverleri Türkiye'de gerçek anlamda ilk kez "en akıllı stat" kavramıyla tanıştıracağı belirtilen projenin detayları, Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir ve Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Önder Fırat'ın katıldığı törenle paylaşıldı.


Törenin açılışında konuşan Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO'su Erkan Akdemir, Fenerbahçe Kulübü ile geçmişten gelen çok köklü ilişkileri olduğuna işaret ederek, Türk Telekom Grubu olarak, teknolojideki liderliklerini,...