29 / 03 / 2024

türkiyenin en sıcak avmsi

türkiyenin en sıcak avmsi

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, One Tower AVM iç dekorasyonunda ahşap kaplamaların öne çıktığını, yeşil ve su ile bütünleşmiş iç mekanlarla sıcaklık duygusu yaratmayı hedeflediklerini ifade etti..

İngiltere’de konut sahibi Türklerin sayısı 200 bini buldu!

İngiltere’de konut alan Türklerin sayısı 200 bine ulaştı. Yatırım amaçlı yeni model ise 25 sene kira getirisi teminatı verilen ve kiralama işlemlerinin İngiliz devletinin bütçesinin desteklediği bir vakıfça gerçekleşen “kullanım hakkı olmayan sahiplik” sistemi oldu.

CarrefourSA’da Arzum ütü 599 TL’ye filtre kahve makinesi 999 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.699 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da 15 Eylül-30 Eylül tarihlerindeki indirimler büyük ses getirdi. Carrefour’da 13 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel Arzum ütü 599 TL’ye filtre kahve makinesi 999 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.699 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 16 Eylül 2023 fiyat listesi...

2024 daha sıcak geçecek! Bu ilimizde oturanlar kışı kar görmeden geçirecek!

Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz, eylül ayının normalden daha sıcak olacağını belirtirken, “Ocak ayında İstanbul’a kar yağmasını beklemiyoruz. 2024 yılında tüm dünyada sıcaklık rekorları ölçülecek” dedi.

Daha az enerji tüketimi sağlayan Bosch ASX12XB30N klimanın fiyatı açıklandı!

Son yıllarının en sıcak günlerinin yaşandığı ve ülkenin her bölgesinin resmen sıcaklıktan kavrulduğu şu günlerde Bosch’tan iç ferahlatacak bir haber geldi. Bosch, daha az enerji tüketimi sağlayan ve mükemmel bir sessizliğe sahip olan Bosch ASX12XB30N klimayı tanıttı.

TÜİK mayıs 2023 dış ticaret endekslerini açıkladı! İhracat birim endeksi yüzde 1.2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayına ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, ihracat birim değer endeksi Mayıs ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 1,2, ithalat birim değer endeksi yüzde 13 azaldı.

2023 insanlığın yaşadığı en sıcak sene olacak! Türkiye'de rekor bekleniyor: Sıcaklık 50 dereceyi aşabilir!

Prof. Dr. Levent Kurnaz, bu yıl hava sıcaklıklarının nasıl olacağı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kurnaz, Türkiye'de rekorların olacağına, sıcaklığın 50 dereceyi aşabileceğine dikkat çekti.

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

ŞOK’ta seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düştü!

ŞOK Market’te 17 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği merak ediliyor. Buna göre, 17 Haziran 2023’te seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düşecek. İşte 17 Haziran Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Molfix süper avantaj paketi ve 9 kg Omo ekonomik toz deterjan 179 TL'ye düştü! Yetişen hemen alacak!

ŞOK Market indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Katalogda, Molfix süper avantaj paketi ve 9 kg Omo ekonomik toz deterjan 179 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü (Airfryer) indirime girdi; Fiyatı yüzde 20 azaldı

Schafer'ın en yeni ürünü Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü indirime girdi. Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü yüzde 20 indirimde! Peki Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü 'nün indirimli fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Schafer Fit Oven Airfryer Siyah Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en ucuza nereden alınır? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler dikkat ! Sizin için Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritöz ve Fırın cihazının en ucuza satıldığı yeri, ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. İşte detaylar..

türkiyenin en sıcak avmsi Haberi

türkiyenin en sıcak avmsi

ANKARA- Başkentteki alışveriş merkezi anlayışını baştan sona yenilemeye hazırlanan One Tower AVM, granitle kaplı "soğuk" AVM atmosferini yapı malzemelerinde ezber bozarak "sıcak" hale getirmek istiyor. 

Vakit geçirmek için sıklıkla tercih edilen alışveriş merkezleri git gide birbirine benzerken, Ankara'nın en modern alışveriş merkezi olma hedefiyle yola çıkan One Tower AVM, fark yaratmak için çalışıyor. 


Başkent'in önemli yerleşim yerlerinden Oran'da inşa edilen One Tower Kule Konut ve AVM projesinde yer alan alışveriş merkezi, bölgede yeni bir yaşam alanı yapmak üzere harekete geçti. 5 katlı olarak inşa edilen One Tovver AVM, Başkent halkına kaliteli alışverişin kapılarını açmasının yanı sıra Türkiye'nin "en sıcak" AVM'si olmayı amaçlıyor. 


AVM'lerin granit ve paslanmaz çelik gibi malzemelerle inşa edilmesi sebebiyle yapı itibariyle soğuk bir görünüşü olduğunu anlatan İTO Yatırım ortaklarından...