27 / 04 / 2024

One Tower AVM'nin iç dekorasyonunda ahşap kaplamalar kullanılacak!

One Tower AVM'nin iç dekorasyonunda ahşap kaplamalar kullanılacak!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, One Tower AVM iç dekorasyonunda ahşap kaplamaların öne çıktığını, yeşil ve su ile bütünleşmiş iç mekanlarla sıcaklık duygusu yaratmayı hedeflediklerini ifade etti..



ANKARA- Başkentteki alışveriş merkezi anlayışını baştan sona yenilemeye hazırlanan One Tower AVM, granitle kaplı "soğuk" AVM atmosferini yapı malzemelerinde ezber bozarak "sıcak" hale getirmek istiyor. 

Vakit geçirmek için sıklıkla tercih edilen alışveriş merkezleri git gide birbirine benzerken, Ankara'nın en modern alışveriş merkezi olma hedefiyle yola çıkan One Tower AVM, fark yaratmak için çalışıyor. 


Başkent'in önemli yerleşim yerlerinden Oran'da inşa edilen One Tower Kule Konut ve AVM projesinde yer alan alışveriş merkezi, bölgede yeni bir yaşam alanı yapmak üzere harekete geçti. 5 katlı olarak inşa edilen One Tovver AVM, Başkent halkına kaliteli alışverişin kapılarını açmasının yanı sıra Türkiye'nin "en sıcak" AVM'si olmayı amaçlıyor. 


AVM'lerin granit ve paslanmaz çelik gibi malzemelerle inşa edilmesi sebebiyle yapı itibariyle soğuk bir görünüşü olduğunu anlatan İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, One Tower AVM'nin müşterilere "sıcak ve samimi" gelmesini stediklerini söyledi. 


Ankara'da artan alışveriş merkezleri arasında fark yaratmak istediklerini ifade eden Özçelik, "İnşa edilen tüm AVM'ler birbirine benziyor. 


İnsanların genelde vakit geçirmek için tercih ettiği ve cazibe merkezi olması gereken alışveriş merkezleri, yapısında kullanılan malzemelerden dolayı soğuk bir görünüme sahip. Bu imajı yıkmak istiyoruz. Amacımız alışveriş tutkunlarının tercih edeceği sıcak bir adres olmakla birlikte, ailece keyif alınabilecek bir merkezi hayata geçirmek" diye konuştu. 


Bu kapsamda AVM inşaatında kullandıkları malzemeleri özenle seçtiklerini belirten Özçelik, One Tower AVM iç dekorasyonunda ahşap kaplamaların öne çıktığını, yeşil ve su ile bütünleşmiş iç mekanlarla sıcaklık duygusu yaratmayı hedeflediklerini ifade etti. 


One Tower AVM'de dış mekanların da özenle tasarlandığına işaret eden Özçelik "Alışveriş alanları kadar yeme-içme ve gezinti alanları ile de dikkatleri üzerine çekecek" dedi. 


Akşam Ek



Geri Dön