20 / 04 / 2024

Türkiyenin ilk sanayi endeksi imsad

Türkiyenin ilk sanayi endeksi imsad

Türkiye İMSAD, inşaat malzemesinde Türkiye'nin ilk sanayi endeksini hazırlıyor. İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi çalışması ile inşaat malzemesi sanayi faaliyetleri ve gelecek beklentileri aylık olarak ölçülecek...

HBS Yapı İnşaat Taahhüt ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HBS Yapı İnşaat Taahhüt ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hacı Bayram Yıldırım ve Halis Yıldırım ortaklığıyla 50 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Dilektaşı Sokak'ta kuruldu.

Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedülhan Ertaş tarafından 150 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Esenyurt, Balık Yolu Mahallesi, 492 Sokak'ta kuruldu.

SML Mimarlık İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

SML Mimarlık İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Müge Tan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Şişli'de kuruldu.

Erma Taahhüt Yapı Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erma Taahhüt Yapı Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Kuriş tarafından 500 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi'nde kuruldu.

Arsen Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsen Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Diril Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Solmaz Polat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

İYTG İnşaat Yatırım Taahhüt Girişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İYTG İnşaat Yatırım Taahhüt Girişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Yiğit tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi, Pazar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Entaş Taahhüt Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entaş Taahhüt Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Ozan Zervent Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'ta kuruldu.

Kandemir Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kandemir Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ziya Kandemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak'ta kuruldu.

Asil Yapılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asil Yapılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Uluyüz, Kerem Gök ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Metal İş Merkezi'nde kuruldu.

Kaplanlar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplanlar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Kaplan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi, Talat Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Genesis Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genesis Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Memet Kaya, Ruhi Çelebi, Siyabent Aydın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Ümraniye, Madenler Esenşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Grey Mühendislik Yapı Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Mühendislik Yapı Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Harun Memiş ve Hüseyin Demir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Vesse İnşaat Taahhüt Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesse İnşaat Taahhüt Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Kurt tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi, Eminbey Sokak Marmara Sitesi'nde kuruldu.

Türkiyenin ilk sanayi endeksi imsad Haberi

Türkiyenin ilk sanayi endeksi imsad

Türkiye İMSAD, inşaat malzemesinde Türkiye'nin ilk sanayi endeksini hazırlıyor. İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi çalışması ile inşaat malzemesi sanayi faaliyetleri ve gelecek beklentileri aylık olarak ölçülecek. 


Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (İMSAD), 32. Olağan Mali Genel Kurul toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Merkezi'nde yapıldı. İnşaat malzemesi sektöründe Türkiye'nin ilk sanayi endeksinin Nisan 2014'te kamuoyuna açıklanacağının belirtildiği toplantıda, Türkiye ekonomisi, inşaat ve inşaat malzemeleri sektörünün 2014 yılı beklentileri değerlendirildi. 


Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada, bu yıl 30'uncu yaşını kutlayan Türkiye İMSAD'ın, 60 yaşını dolduran köklü sanayi kuruluşları ve yeni üretime başlayan genç sanayici üyeleri ile Türkiye ekonomisinin sanayi tarafında önemli gücünü oluşturduğunu belirtti. Yetişener, "76 sanayici üyesi, 29 dernek, 8 katılımcı üyesi ve 21 bin üretici- bayi...