26 / 04 / 2024

Türkiyenin model sanayi bölgesi

Türkiyenin model sanayi bölgesi

Dünya gazetesi yazarı Ömer Faruk Çiftçi bu yazısında, BTSO'nun çalışmalarını, kente dair proje ve hayallerini kaleme aldı.

Özakar Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakar Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gazal Dulu tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Sancaktepe, Veysel Karani Mahallesi, Ulugazi Caddesi'nde kuruldu.

Sunur İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunur İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Morkoç ile Salam Abdulnabı Rashıd Al-Jaf ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Sancaktepe, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kıuruldu.

Akıncılar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncılar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Salih Us ve Emre Altınay tarafından kuruldu...

Loder İnşaat Taahhüt Plastik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loder İnşaat Taahhüt Plastik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaver Kızıltan tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, Kök İş Merkezi'nde kuruldu.

CKB Grup İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CKB Grup İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Korkmaz ve Arif Ceylan ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Adahan Mimarlık İnşaat Mobilya Taahhüt Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adahan Mimarlık İnşaat Mobilya Taahhüt Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Büyükdere tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Aytem Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytem Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selma Temel tarafından 24 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

Beyoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mikail Karapınar tarafından 300 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Bahçeşehir, 2.Kısım Mahallesi, A.Kahveci Caddesi'nde kuruldu.

Kule Endüstriyel İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Endüstriyel İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Siso ve Levent Yıldız ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Vukala Caddesi'nde kuruldu.

Boyner Grup Emlak İnşaat Taahhüt Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boyner Grup Emlak İnşaat Taahhüt Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Boğa ve Yakup Boğa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Mart Pendik, Çınardere Mahallesi, Olimpiyat Caddesi'nde kuruldu.

Özyaşam Yapı İnşaat Akaryakıt Kuyumculuk Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşam Yapı İnşaat Akaryakıt Kuyumculuk Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celalettin Cerenoğlu ve Sabri Kılıç ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Serçelik Kütük Ev Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçelik Kütük Ev Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahhatin Halim tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Gökçeali Caddesi'nde kuruldu.

Erdem Bedir İnşaat Taahhüt Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Bedir İnşaat Taahhüt Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Bedir, Musa Bedir, Ersin Bedir ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Türkiyenin model sanayi bölgesi Haberi

Türkiyenin model sanayi bölgesi

Dünya gazetesi yazarı Ömer Faruk Çiftçi, Türkiye'nin model sanayi bölgesi olmaya aday olan TEKNOSAB'ı değerlendirdi:


Ramazan ayında bir rehavet bir mahzunluk çöküyor kentin üzerine. Tarifi imkansız. 

Gün içinde kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Allah'tan iftar sofraları var ve gündem bu sofralarda belirleniyor. Böyle bir iftarda bir araya geldiğimiz BTSO Başkanı İbrahim Burkay ile BTSO'nun çalışmalarım, kente dair proje ve hayallerini uzun uzun konuşma fırsatı yakaladık. 


Burkay'ın 16 makro projesi elbette önemli ama gündeminin ilk sırasında kurulma aşamasındaki TEKNOSAB yer alıyor. Burkay yaptıkları projelerin sadece Bursa'nın değil Türkiye'nin projeleri haline geldiğini özellikle vurguluyor ve kamuoyundan destek bekliyor. Haksız da sayılmaz Güney Kore ve Çin'deki sanayi bölgeleri örnek alınarak projelendirilen TEKNOSAB, Türkiye'nin model sanayi bölgesi olmaya aday. 


Bölge içerisinde mükemmeliyet merkezleri, lojistik köy, üniversite, uydu kent...