19 / 04 / 2024

Türksal İdeal Yaşam Evleri İzmir iletişim

Türksal İdeal Yaşam Evleri İzmir iletişim

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri satış ofisi 8909 Sokak No: 38 Balatçık Mh. Çiğli, İZMİR PK 35620 adresinde yer alıyor. İdeal Yaşam Evleri'nde fiyatlar 135 bin liradan başlıyor...

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Merkez Yaşam Konak nerede? Merkez Yaşam Konak fiyat listesi!

Merkez Yaşam Konak nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Yaşam Konak fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 347 konutluk Merkez Yaşam Konak detayları...

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi!

Türkiye Hazır Beton Birliği, yeni çevreci yaklaşımlar konusu ile ilgili olarak farkındalığı artırmak için “Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi” hazırladı.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Türk çiftin NASA projesi: 3 katlı yaşam alanı!

ABD’deki Türk girişimciler Fatih ve Eren Özmen çifti, 2028 yılında emekliye ayrılması beklenen Uluslararası Uzay İstasyonu’nun yerini dolduracak ticari bir uzay istasyonu kuracaklarını açıkladı. Tasarladıkları uzay istasyonu, yörüngede kendiliğinden şişecek ve 3 katlı yaşam alanları sunulacak.

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de yaşamını yitirdi!

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı senelerin sonunda ABD’ye giden makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Yontar, New Jersey eyaletinde defnedildi.

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Gayrimenkulde bütünleşik yaşam alanları tercih ediliyor!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, insanların gayrimenkullerde iyi tasarlanmış, konforlu, altyapısı hazır, geleceğin ihtiyaçlarını dikkate alan, bütünleşik yaşam alanları talep ettiğini söyledi....

Türksal İdeal Yaşam Evleri İzmir iletişim Haberi

Türksal İdeal Yaşam Evleri İzmir iletişim


İdeal Yaşam Evleri projesi İzmir Çiğli bölgesinde inşa ediliyor. İzmir İdeal Yaşam Evleri projesi Türksal İnşaat'ın imzasını taşıyor. Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri satış ofisi iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.


İzmir İdeal Yaşam Evleri projesi 72 adet daireden meydana geliyor. 5 bin 359 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen İdeal Yaşam Evleri İzmir projesinde daireler 122 metrekare ile 156 metrekare arasında tasarlandı.


Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri satılık 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İzmir İdeal Yaşam Evleri daire fiyatları 135 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İdeal Yaşam Evleri İzmir teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi.


Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri satış ofisi ile 0232 329 22 23 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. İdeal Yaşam Evleri İzmir fiyatları 2+1...