26 / 04 / 2024

türkşeker kırşehir fabrikası büfe kiralık

türkşeker kırşehir fabrikası büfe kiralık

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Kırşehir Şeker Fabrikası İşçi Barakaları Önünde bulunan Büfenin kiraya verilmesi işi Açık İhale usulü ile yapılacak. Kiralama ihalesi 17 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

5 soruda TOKİ Kırşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırşehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı! İşte Kırşehir TOKİ evlerinde merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları.

Türk Telekom, Kızılay ve bakanlıklarda 6 bin ve 10 bin lira maaşla çalışacak KPSS'siz personel alımı başladı!

Türk Telekom, Kızılay, Ticaret Bakanlığı, bankalar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, personel alım ilanı yayımladı. Çalışmak isteyen kişilere 6 bin ve 10 bin lira arası maaş verilecek! Peki, hangi ilanlar var? Başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detayla

Türkşeker’e ait yedi farklı ildeki arsalar satıldı!

Mülkiyeti Türkşeker'e ait Bitlis, Niğde, Muş, Balıkesir, Amasya, Eskişehir ve Bayburt’taki 10 ayrı arsa ve arazi, 150 bin ile 12 milyon Türk lirası arasında değişen fiyatlarda satıldı. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi 2021 ne zaman?

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TÜRKŞEKER'a ait taşınmazlar satışa mı çıkarıldı?

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş'ye (TÜRKŞEKER)  ait olan taşınmazlar için tartışılcak iddia ortaya atıldı. İddialara göre hükümet TÜRKŞEKER'e ait taşınmazlara yönelik satış işlemini onayladı. 

Türk çimento sektörü en çok ihracatı ABD'ye yaptı!

Türk çimento sektörünün bu yılın ocak-eylül döneminde gerçekleştirdiği 923 milyon dolarlık çimento ihracatının yüzde 18'i ABD'ye yapıldı.

Türkşeker hazine arazilerinde de sera üretimi yapacak!

Türkşeker, gıda fiyatlarını dengelemek, istihdamı artırmak ve ithal ürünlerin ülkemizde yetiştirilmesini sağlamak için hububat ve gıda sektöründe başlattığı sözleşmeli tarım modelini seracılık sektöründe de hayata geçirmek amacıyla harekete geçti. 

Kırşehir'deki Melikgazi Türbesi ve Lale Camisi restore edilecek!

Kırşehir'de 13. yüzyılda yaptırılan Melikgazi Türbesi ve Lale Camisi yapılacak restorasyon çalışması ve çevre düzenlemesiyle turizme kazandırılacak.

türkşeker kırşehir fabrikası büfe kiralık Haberi

türkşeker kırşehir fabrikası büfe kiralık


Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Kırşehir Şeker Fabrikası Müdürlüğünden:


Fabrikamıza ait 1 (bir) adet İşçi Barakaları Önünde bulunan Büfenin kiraya verilmesi işi Açık İhale usulü ile yapılacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

1 - İdarenin

a) Adresi                                             :  Akçaağıl Köyü Şeker Fabrikası Mevkii 40200 MERKEZ/KIRŞEHİR

b) Telefon ve faks numarası                :  3862216130 - 3862216138

c) Elektronik Posta Adresi                  :  [email protected]

ç) İhale dokümanının görülebileceği

    adres                                          ...