19 / 04 / 2024

türsab ev komitesi başkanı

türsab ev komitesi başkanı

Balıkesir'de ağırlıklı olarak Edremit Körfezi bölgesinde bulunan 127 bin ikinci konutun turizme kazandırılması için proje hazırlandı. "Bir Tıkla Ev Kirala-Bir Tıkla Evini Kirala" isimli projenin tanıtımı, Ayvalık ilçesinde yapıldı....

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, saç ekimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bağlıkaya, "2023 yılında saç ekimi için gelenlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Deprem bölgesi için kağıt masura ev tasarlandı! Maliyeti 110 bin TL civarında!

ODTÜ Acil Tasarım Stüdyosu, Pritzker ödüllü Japon Mimar Shigeru Ban işbirliğiyle deprem bölgesinde kullanılmak üzere, özel tasarım “kâğıt masura” ev tasarladı.

Aile Bakanlığı'nın ödemesini beklemeyin tüm ev hanımları hemen bunu yapıp para kazanın

Aile Bakanlığı tarafından ev kadınlarına ödeme yapılıyor. Ancak ev kadınlarının aile ekonomisine katkı sağlayabilecekleri birçok alan var. İşte o alanla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Mutfak tüpünde dev kampanya! İpragaz 12 kg'lık ev tüpü ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü, ev tüpü kullanan tüketicileri sevindirecek haber İpragaz'dan geldi. İpragaz 12 kilogram mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptığını açıkladı. Peki, 12 kg'lık mutfak tüpü ne kadar, kaç TL oldu? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

TÜRSAB üyelerinin aidat tepkisi!

TÜRSAB, 2020'de muaf tutulan üyelik aidatını bu yıl 3 bin 734 liraya çıkarınca, üyeler imza kampanyası başlattı.

Eminevim'den tek tıkla ev sahibi olma imkanı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 'Dijital Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdi. Dijital Kayıt Sistemi ile tek tıkla ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunuluyor. 

TÜRSAB ana hizmet binası icradan satıldı!

Koronavirüsü sebebiyle zor günler geçiren turizm sektöründen bir kötü haber de TÜRSAB’dan geldi. Banka tarafından yapılan icra takibi neticesinde ise TÜRSAB ana hizmet binasının bulunduğu gayrimenkule haciz işlemi uygulandı ve bina geçtiğimiz günlerde ihale yoluyla satıldı.

TÜRSAB'ın Beşiktaş genel merkez binası 100 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, TÜRSAB'ın Beşiktaş'ta yer alan genel merkez binasını 100 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

Siemens Ev Aletleri İstanbul’da iki yeni mağaza açtı!

Siemens Ev Aletleri, İstanbul’da iki yeni "deneyim" mağazası açtı. Siemens Ev Aletleri’nin zengin ürün çeşitliliğini, tasarımlarını ve teknolojilerini deneyimleme fırsatı sunuyor.

134 yıllık tarihi Casa Garibaldi Binası 10 yıllığına TÜRSAB'ın!

Beyoğlu'nda yer alan 134 yıllık Casa Garibaldi Binası'nın kullanım hakkı 10 yıllık süre ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'ne (TÜRSAB) geçti. 

Türkler ev alma umudunu yitirmiyor!

Türk insanı ev almaktan vazgeçmiyor. Türkiye genelinde 5 milyon 532 bin 989 kiracı arasından 3 milyon 928 bin 422'si bir gün ev sahibi olacağını düşünürken, 1 milyon 604 bin 567 kişi hiç ev sahibi olamayacağı düşünüyor.

türsab ev komitesi başkanı Haberi

türsab ev komitesi başkanı

Balıkesir'de ağırlıklı olarak Edremit Körfezi bölgesinde bulunan 127 bin ikinci konutun turizme kazandırılması için proje hazırlandı. "Bir Tıkla Ev Kirala-Bir Tıkla Evini Kirala" isimli projenin tanıtımı, Ayvalık ilçesinde yapıldı. Ayvalık Turizm Birliği (AYTUGEB), Ayvalık Ticaret Odası, Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ortaklığında yürütülen projenin tanıtım toplantısına Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Edremit Kaymakamı Abdülhamid Erguvan, Ayvalık Belediye Başkanı Bülent Türközen, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, TÜRSAB Ev Komitesi Başkanı Mücella Tarhan, Novasol Ev Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı Bernrd Muckenschnabel, proje yürütücü yardımcısı Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, otel sahipleri ve diğer sektör temsilcileri katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Gökdeniz, proje kapsamında Ayvalık'ta 45 konutun kiralandığını söyledi. Elde edilen tecrübeleri...