25 / 04 / 2024

turyap izmir ev fiyatları

turyap izmir ev fiyatları

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

Buğra Gökce sordu: Kira fiyatlarından dolayı İstanbul'da ev bulamayan Gaye Erkan İzmir'de bulabilir miydi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kiralık ev bulamamasından dolayı annesinde yaşamaya başlaması üzerine Buğra Gökce "İzmir’e taşınsa uygun kiralık ev bulabilir miydi?" diye sordu. 

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

İzmir'de KDV'den muaf arsa ve kerpiç ev fırsatı! 

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan kerpiç ev ve arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den  de muaf.

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

İzmir'de kiraya yüzde 100 zam yapan ev sahibi kiracıyı habersiz evden çıkardı! Eşyalarına el koydu

İzmir'de bir ev sahibi, kiracısına yüzde 100’e yakın zam yapmak istedi. Buna itiraz eden kiracı, haberi olmadan evden çıkartıldı. Ev sahibi iddiaya göre kiracının eşyalarına el koydu. Evden çıkarılan kiracı şimdi ne eşyalarını alabiliyor ne de sitenin kapısından içeri girebiliyor.

İzmir'de ev sahibi ile tartışan kiracı eşyalarını sokağa attı!

İzmir Buca'da ev sahibi ile tartışmaya giren kiracı evin içerisine benzin dökerek eşyalarını sokağa çıkardı. 

İzmir'de ev fiyatları neden artıyor?

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir'in konut fiyatlarındaki artışta zirvede yer almasına ilgili konuşan Ali Engin, ev fiyatlarını düşürecek bir öneri yaptı. Engin, "Şehri yaymamız lazım. Sorunlar çözülürse fiyat ve imar baskısı azalır" diye konuştu.

İzmir'de ev kiralarına yüz yüze eğitim zammı!

Türkiye genelinde kiralık evlerin fiyatları uçtu. İzmir'de fiyatlardaki artıştan nasibini aldı. Geçtiğimiz seneyi uzaktan eğitim ile geçiren öğrenciler okullarının olduğu şehirlere dönmeye başladı. Ev arayan öğrenciler; fahiş kira tutarlarıyla karşı karşıya kaldı.

İzmir Çiğli'de zemininde çatlaklar görülen bölgede 5 ev boşaltıldı! 

İzmir'in Çiğli ilçesinde zeminde çatlaklar oluşan bir mahallede 5 ev 1 ahır tahliye edildi. 

turyap izmir ev fiyatları Haberi

turyap izmir ev fiyatları

Cuma günü meydana gelen depremde yıkılan binalar ve can kayıpları tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Enkaz altında kalanlar için tüm ülke seferber olurken, durumu fırsata çevirmek isteyen fırsatçılar ortaya çıktı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın depremzedelere kira ve eşya yardımı yapacağını açıklamasından sonra, vicdan yoksunu konut sahipleri kiralık ev fiyatlarını yükseltti. Tabi bu durum markalı gayrimenkul pazarlama şirketleri tarafından sert tepkilere sebep oldu.Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

"Fırsatçıların yüzüne tokat gibi çarparız"

Turyap Bornova Temsilcisi Hüseyin Atıcı konuyla ilişkin şunları kaydetti:

"Böyle acı bir olaydan nemalanmak isteyenler, insanlıktan nasibini almamış kişiliksiz kişilerdir. Bize fahiş fiyatlı kiralık bu tip portföy geldiğinde bu ahlaksızlıklarını çekinmeden yüzlerine tokat gibi...