29 / 03 / 2024

tuşba van kura sonucu

tuşba van kura sonucu

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba projesinde yer alan 55 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Belediyeden büyük fırsat: 48 konut satacak!

Van İli, Tuşba Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan 48 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 28-29-30/11/2023 tarihleri arasında yapılacak.

Çift maaş almak isteyenlere son dakika müjdesi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor! Tek şartla alınıyor! 

SGK ölüm durumunda alınan maaşlarla ilgili gelişmeler merak ediliyor. AYM'nin kararına göre belirli kriterlere uygun kişiler çift maaş alma hakkı elde ediyor. Avukat Arabulucu Tuğba Güzel Karlıdağ, çift maaş almak için aranan şartı duyurdu. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Van'da 4 büyüklüğünde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi olarak açıklanan son dakika verilerine göre, Van'ın Tuşba ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu deprem çevre illerde de hissedildi.

Van'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'dan yapılan açıklamada son dakika deprem haberi geldi. Van'ın Tuşba ilçesinde 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Belediye o ildeki 62 adet konutu satıyor! 3+1, 4+1 ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Van Tuşba Belediyesi, Van ili, Tuşba ilçesi, Abdurrahmangazi mahallesinde yer alan 62 adet 3+1 ve 4+1 konutu satıyor. Peki Van Tuşba'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

O ilde 3 bin metrekarelik arsa ile bir adet bina 6 taksitle satılıyor! Gayrimenkul almak isteyenler bu tarihe bakın! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, Tuşba ilçesi, İstasyon Mahallesi'nde yer alan 3 bin metrekarelik arsa ile 2 bin 600 metrekarelik tek katlı yapıyı 6 taskit fırsatıyla satıyor. Peki Van'da yer alan söz konusu gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde 30 adet 3+1 daire satılıyor! Ev almak isteyenler aman bu tarihi kaçırmayın! 

Van Tuşba Belediyesi, Van ili, Tuşba ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yer alan 30 adet 3+1 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? 

O ilde tam 335 iş yeri yaptırılacak! Yatırımcılar dikkat!

S.S. Van Tuşba Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, tam 335 iş yeri yapımı için ihaleye çıkıyor. Söz konusu projenin keşif bedeli 998 milyon 877 bin TL olarak belirtildi.

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Belediyeden büyük fırsat: Tam 30 konut satacak! Sakın kaçırmayın!

Van İli Tuşba Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan 30 adet konutu satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu satış ihalesi belediye hizmet binasında gerçekleştirilecek.

tuşba van kura sonucu Haberi

tuşba van kura sonucu

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba projesinde 55 adet konut bulunuyor. TOKİ Van Tuşba projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

Kuralı olarak satışa çıkarılan TOKİ Van Tuşba projesi için başvuru dönemi 6 Aralık tarihinde başlamıştı. Projedeki konutlar kuralı olarak satışa çıkarılmıştı.

TOKİ Van Tuşba 2021 projesinin kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Kura heyecanının başladığı TOKİ Van Tuşba projesinde en düşük konut bedeli 165 bin 252 TL, en yüksek konut bedeli 243 bin 717 TL olarak belirlendi. 

Peşinat bedellerinin 16 bin 525 TL ile 24 bin 371 TL arasında değiştiği TOKİ Van Tuşba projesinden 180 ay vadeyle...