19 / 04 / 2024

tüyap pencere fuarı

tüyap pencere fuarı

Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini TÜYAP 'ta gerçekleştirilecek İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda katılımcılara sunacak. Ürünlerini, İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda sergileyecek.

Pencereler açılmaya hazır

İstanbul Pencere 2008 Fuarı, TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde 13-16 Mart 2008 tarihlerinde yapılacak.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Küskü, Enis Küskü ve Ahmet Mergen ortaklığında kuruldu.

Onat Akaryakıt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onat Akaryakıt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Taşkın tarafından kuruldu.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Nest Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Taahhüt Yapı Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Keskinkılıç ve Taner Kargın tarafından kuruldu. 

EFT Taşımacılık İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFT Taşımacılık İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haliç Ruç tarafından kuruldu.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

Greenist Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Greenist Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Onay tarafından kuruldu.

Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kulcan tarafından kuruldu.

tüyap pencere fuarı Haberi

tüyap pencere fuarı

Kilit ve çelik kapı sektöründe faaliyet gösteren Kale Endüstri Holding, son teknolojiyle üretilen ürünlerini İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda sergileyecek. 


Kale Endüstri Holding'ten yapılan açıklamaya göre, "Tam Kapsam Güvenlik" anlayışıyla alarmdan kasaya, kilitten kapıya, sigortadan pencere ve elektronik sistemlere kadar birçok noktada güvenlik ürünleriyle ön plana çıkan Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini 11-14 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda katılımcılara sunacak. 


Geniş bir ürün yelpazesiyle fuarda yer alacak olan Kale Endüstri Holding standında, pencere grubunda Kaldırsür Kaldırmalı Sürme Sistemi, Devrilmeli Sürme Sistemi, farklı teknolojilere sahip olan kilitli kapı sistemleri, alüminyum ve PVC çift açılım sistemleri, pencere motorları bulunacak. Ayrıca Kale Çelik Kapı, Kale Kilit Dış Ticaret ve Kale Kilit'in son dönemde sektör...