29 / 03 / 2024

tuzla aydınlıda satılık arsa

tuzla aydınlıda satılık arsa

Tuzla Belediye Başkanlığı Tuzla merkez ve Aydınlı'da yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 24 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Tuzla Aydınlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, Çamlıbelde Yolu Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, 137 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla Belediyesi 2 adet arsa satıyor! Tuzla Aydınlı'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Hava Kent Tuzla Aydınlı satışa çıktı! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi Hava Kent Tuzla Aydınlı'da satışlar başladı. Projede toplam 105 konut yer alıyor.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları başladı!

KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilecek Aydınlık Evler projesinin temeli bugün atıldı. Dev projede başvurular bugün itibarıyla başladı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

Aydınlık Evler: KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen evler konut projesinin adı belli oldu. 70 milyon 579 bin 422 TL'ye mal olan projenin adı Aydınlık Evler oldu. 

tuzla aydınlıda satılık arsa Haberi

tuzla aydınlıda satılık arsa


Tuzla merkez ve Aydınlı'da yer alan 3 adet konut alanı ve konut+ticaret alanı imarlı gayrimenkulün en düşük muhammen bedeli 3 milyon 636 bin lira, en yüksek muhammen bedeli ise 7 milyon 94 bin lira olarak belirlendi. İhaleler 24 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için