18 / 04 / 2024

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat Elektrik Metal Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Çetin tarafından kuruldu.

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat Elektrik Metal Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat Elektrik Metal Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Çetin tarafından kuruldu.

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi!

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi veriliyor. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, bu yıl özellikle İstanbul'da yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimlerin sıklaştırılarak artırıldığını belirtti.

Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu Binası'nın temeli atıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğü’nün 15 milyon 650 bin TL’ye mal olacak olan yeni hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Düzenlenen törene, Aydın Valisi Erol Ayyıldız da katıldı...

İnşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi kanunu!

167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun, 29 Kasım 2014 tarihinde 29190 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kanun metni..

İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesi'ni onaylayan kanun Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesi'nin onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanunu onayladı. Sözleşmeyi onaylayan kanun, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karel Güvenlik Sistemleri kapıları uzaktan kilitleyip açıyor!

Kentlerde artan riskler ve artan konfor ihtiyacı nedeniyle akıllı binalarda kullanılan güvenlik teknolojileri de çağa ayak uydurdu. Akıllı yasam konsepti esas alınarak tasarlanan Karel Güvenlik Sistemleri, kendi kendini harekete geçirebiliyor.

TOKİ özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Türkiye genelince arsa/arazi ve şantiyelerinde özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale bugün saat 11:00de gerçekleşecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu yapım ihalesi sonuçlandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/38217 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Adakale Sokak No:30 Yenişehir Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye 23 firma teklif verdi.

İnşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi artık Türkiye’de de uygulanacak!

Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) 167 sayılı inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi artık Türkiye’de de uygulanacak. Sözleşme devlete ve işverene iş kazalarına yönelik ciddi yükümlülükler getiriliyor.

İnşaatlarda sıkı güvenlik sistemi sürüyor!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen 167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı, çalışma hayatı ve iş güvenliği konusunda önemli düzenlemeler içeriyor.

ILO'nun inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi kabul edildi!

Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) 167 sayılı inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi dün akşam Meclis’te kabul edildi. İşte inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi detayları...

İnşaat çalışmalarında yeterli güvenlik önlemi alınıyor mu?

TÜRKİYE'de artarak devam eden iş kazalarından ders alınmıyor. İstanbul Beyoğlu'nda bir zamanlar Emek Sineması'nı da içinde barındıran tarihi Sekil Doryan (Cercile D'Orient) binasında restorasyon yapan işçilerin güvenlik önlemi yeterli değil...

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat Haberi

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat Elektrik Metal Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Çetin tarafından kuruldu.

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat Elektrik Metal Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi konusu:
ELEKTRİK - Her türlü yapıların tesisleri, turistik tesisleri , sportiftesislerin , parkların, bahçelerin elektrik tesisat sistemlerinin yapım ve taahhütlerinde bulunulması, her türlü elektrik tesisat malzemelerinin, trifaze elektrik tesisat malzemelerinin , elektrik sayaçlarının , elektrik sigortalarının, şalterlerin,komütatörlerin, anahtarların, prizlerin, topraklamaların, hertürlü lambaların, elektrik kumanda tablolarının , elektrik kablolarının, tesisat borularının, alım satımı, ithal ve ihracı, elektrik sanayinin gerektirdiği bil cümle yatırım tasarruf ve faaliyetlerde bulunulması, her türlü elektrik tesisat sistemlerinin bakım, onarım,tamir ve servis hizmetlerinin sunulması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Tuzla İş Güvenlik...