25 / 04 / 2024

tuzla kentsel dönüşüm yıkımı

tuzla kentsel dönüşüm yıkımı

Son günlerde sık sık depremle gündeme gelen Tuzla'da Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor.

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

İstanbul Tuzla'da kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hafriyat çalışması yapılan yerde ilk olarak toprak kaydı ardından da duvar çöktü. Bina sakinleri ''can güvenliğimiz yok'' diyerek korkutan olayı anlattı...

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Tuzla'da kentsel dönüşüm için 10 farklı proje seçeneği!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında kar amacı gütmeden vatandaşlara yardımcı olduklarına değinerek, "Arkadaşlarımız bazı sitelere 10 tane proje çiziyor." dedi.

Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Tuzla'ya bağlı İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım gerçekleşti. 

Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki deprem ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. Yazıcı, Tuzla ilçesinin yüzde 98 oranında planlı bir ilçe olduğuna vurgu yaptı.

Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. Projenin Tuzla’nın bir merkez olarak gelişiminde de büyük rol oynaması planlanıyor.

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Dede osman Denek ve Fikret Onuş ortaklığında kuruldu.

Tuzla İçmeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İçmeler Köprüsü'nün çevresinde kentsel dönüşüm projesini hazırladıklarını, hak sahipleri ile görüşmelere başlayacaklarını açıkladı.

İçmeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İçmeler Köprüsü’nün çevresinde kentsel dönüşüm projesini hazırladıklarını, hak sahipleri ile görüşmelere başlayacaklarını açıkladı.

Tuzla kentsel dönüşümle yenileniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetki devrinden sonra ilk kira yardımı ödemesini yapan belediye olan Tuzla Belediyesi, “Kentsel Dönüşüm” projelerinde güvenli, yaşanılabilir yapıların üretilmesine öncülük yapıyor.

Tuzla Kentsel Dönüşüm Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Kentsel Dönüşüm Proje İnşaat Anonim Şirketi, Müslüm Yanmaz, Fatih Bülent, Serhan Kural, İsmail Demiray tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.

Duru Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Erkol, Şükrüye Öztürk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile Tuzla, Cami Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu

tuzla kentsel dönüşüm yıkımı Haberi

tuzla kentsel dönüşüm yıkımı

Son günlerde sık sık depremle gündeme gelen Tuzla'da Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok için yıkım işlemleri başladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkan Dr. Şadi Yazıcı, görüşmelerin geçtiğimiz aylarda gerçekleştirildiği Tıp Kent Sitesi'ne ilk kepçeyi vurdu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı konuyla ilgili olarak,  "Tuzla'da yaklaşık 2 bin üzerinde dairenin yenilenmesini sadece bu sene itibariyle başlamış olduk. Daha önceki binalarla birlikte 6 binin üzerinde bağımsız bölümde kentsel dönüşüm çalışmaları yapmış bir ilçe olarak gururluyuz" şeklinde konuştu.

Şadi yazıcı sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Tuzlamızdaki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bir sitenin daha yıkımını gerçekleştiriyoruz. Daha önce ekskavatör kullanmış biri olarak yıkımda da katkıda bulunmaya çalıştım. On sekize yakın siteyle görüşmelerimiz devam ediyor. Gerek...