23 / 04 / 2024

tuzla marina inşaatı

tuzla marina inşaatı

İstanbul'un önemli yatırımlarından, deniz üzerine kurulu bulunan ve 350 milyon dolara mal olan Tuzla Marina, 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Tuzla Marina 19 Mayıs'ta açılacak!

İstanbul'un önemli yatırımlarından, deniz üzerine kurulu bulunan ve 350 milyon dolara mal olan Tuzla Marina, 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Tuzla Marina'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Tuzlada 2015 Mayıs ayında açılması beklenen ve bölgede ciddi istihdam sağlayacak olan Tuzla Marina, Venedik benzeri tasarımı, oteli, AVM'si, dev akvaryumu, kültür ve eğlence mekanları ile İstanbul'un cazibe merkezi olmayı hedefliyor.

Tuzla Marina'nın inşaatında sona gelindi!

Tuzla'da arsa ve konut değerlerini şimdiden artıran, 2015 Mayıs ayında açıldığında ciddi istihdam sağlayacak Tuzla Marina'nın inşaatında sona gelindi. İnşaatı inceleyen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, projenin yüzde 80'inin tamamlandığını söyledi.

Tuzla Marina projesi Tuzla'ya 25 milyon turist kazandıracak!

Tuzla Marina'da inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2015 yılı mart ayında hizmete girmesi planlanan Tuzla Marina, Tuzla'ya yılda 25 milyon iç ve dış turizmden ziyaretçi getirecek!

İstanbul’daki yatırımcılar dikkat! 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğünden İhale İlanına çıktı. Buna göre Tuzla’da 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya verilecek. Detaylar haberimizde…

İstanbul Tuzla'da bina inşaatı yaptırılacak! 10 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Vakıflar Umum Müdürlüğüne ait olan İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, Manastır Mevkiinde yer alan tarlada bina inşaatı yaptırılacak. İşte detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler inşaatında son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede blok imalatları başladı. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projedeki son durumu paylaştı...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında sevindiren gelişme!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt,  sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tuzla'da 76 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla'da 76 milyon 48 bin 59 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor.

Hs Tuzla Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hs Tuzla Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaya ve Sedat Tokatcı ortaklığında kuruldu.

Has İnşaat mağdurları evlerini istiyor!

Tuzla’da, bir inşaat şirketinden noter sözleşmesi ile satın aldıkları dairelerin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden mağdurlar evlerini geri istiyor.

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaatı yeniden başladı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı durdurulan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatına yeniden başlandığını açıkladı. İmamoğlu, "İhalenin güncellenmiş bedeli 2 milyar 340 milyona tekabül ediyor" dedi...

Hasan Akgün’e marina inşaatı davası!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün Büyükçekmece Yat Limanı projesinin inşaatını bir Alman firmasına ihale ettiği iddia edildi. Firma dolandırıcılıktan ceza alınca ihale Akgün’ün kardeşinin ofisine geçti. Akgün'e ise dava açıldı.

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

tuzla marina inşaatı Haberi

tuzla marina inşaatı

İnşaat çalışmaları hızla devam eden ve 185 bin metrekare yeşil alanı bünyesinde barındıracak 750 yat kapasiteli Tuzla Marina'da; balıkçı barınağı, alışveriş, hizmet ve servis alanları, su oyunları eğlence parkı, seyir terasları, kafe ve restoranlar, parklar, çocuk oyun alanları, açık spor sahaları, yürüyüş yolları, gösteri alanları, konaklama alanı, kent meydanı ve 5 bin araçlık otopark da yer alacak. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada, Tuzla Marina'da çalışmaların yüzde 80'inin tamamlandığını belirterek, 520 bin metrekarelik alanı olan marinanın, denizin üzerinde bir merkez olma gibi bir fikirle doğduğunu söyledi. Marina inşaatında çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Yazıcı, 19 Mayıs'ta kompleksin yüzde 90'ının açılacağını ifade etti. Yazıcı, konaklama tesisi ile akvaryumun açılışını ise gelecek yıl gerçekleştireceklerini dile getirdi. 


Şadi Yazıcı, marinanın...