18 / 04 / 2024

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler inşaatında son durum ne? 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler inşaatında son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede blok imalatları başladı. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 149 adet konut ve 9 adet ticari birim olan KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinde gelinen son durum hakkında açıklama yaptı. Kurt sosyal medyada projede blok imalatlarının başladığını dile getirerek şunları söyledi:

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler inşaatında son durum ne? 

"Tuzla Meydan Evler projemizde tüm bloklarda imalatlar başladı.

Hak sahiplerimizi en kısa sürede çevre dostu evleriyle buluşturmak için sahada alın teri döken işçilerimizle hızlı bir şekilde çalışıyoruz."

 

Tuzla Meydan Evler projemizde tüm bloklarda imalatlar başladı.

Hak sahiplerimizi en kısa sürede çevre dostu evleriyle buluşturmak için sahada alın teri döken işçilerimizle hızlı bir şekilde çalışıyoruz. pic.twitter.com/yvuK61OHTr

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) October 21, 2021

 

2+1 ve 3+1 konutların inşa edildiği projede 2+1 evler 81 metrekare, 3+1 evler ise 105 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip. KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesi için ön başvurular 31 Mayıs 2021 - 14 Haziran 2021 tarihleri arasında tamamlandı. Projeye konut sayısından 262 kat fazla başvuru yapıldı.

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de örnek daire tamamlanıyor!


 


Geri Dön