25 / 04 / 2024

Tuzla Marina ödül

Tuzla Marina ödül

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Tuzla Marina kapılarını dünyaya açıyor!

Tuzla Marina, 2015 yılında Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olarak açıldı. Tuzla Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda 154 üniteli alışveriş merkezine sahip.

Tuzla Marina projesi başlıyor!

834 yat kapasiteli Tuzla Marina Projesi başlıyor. İhalesi 120.7 milyona yapılan, 2 bin kişiye istihdam yaratacak proje gökyüzünden bakıldığında 'çupra'yı andırıyor.

İş GYO'nun iki projesi ödül aldı!

Türkiye'deki en iyi projeler çeşitli dallarda ödüllere layık görüldü. İş GYO'nun Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi 'En İyi Ofis', Inistanbul projesi ise 'En iyi Mimari Tasarım' kategorilerinde ödül aldı.

İş GYO, iki yeni ödül daha kazandırdı!

İş GYO'nun Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi Sign of the City Awards 'En İyi Ofis', Inistanbul projesiyse 'En iyi Mimari Tasarım' kategorilerinde ödül aldı.

İş GYO Sign of the City Awards'tan 2 ödül aldı!

Ödüllü bir portföye sahip olan İş GYO, değerlendirmeler sonunda Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi ile “En İyi Ofis”, İnistanbul projesi ile “En İyi Mimari Tasarım” kategorilerinde ödül aldı.

Tuzla'da dönüşüm hızlandı fiyatlar yükselişe geçti!

Tuzla'daki dönüşüm ve yeni yatırımlar fiyatların artmasına neden oluyor. Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Plus Bankalar Departmanı Yöneticisi Günay Akalın, bölgedeki en önemli yatırımlardan birinin marina projesi

Iglo Architects'e uluslararası ödül!

Iglo Architects tarafından tasarlanan ve Tuzla'da Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan ICI Fabrika ve Yönetim Binası projesi, World Architecture Community'nin ödülünü kazandı. İşte ayrıntılar...

Tuzla Marina hizmet vermeye başladı!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın "vizyon projesi" dediği Tuzla Marina, alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip dünyada eşi olmayan marinasıyla kapılarını dünyaya açtı.

Tuzla Marina, dünya markalarına ev sahipliği yapıyor!

Dünyaca ünlü markaların Alışveriş Adasında Outlet konseptiyle bir araya geldiği Viaport Marina, şık kafe ve restoranlarıyla sosyal yaşamın da stilini değiştiriyor.

Tuzla Marina kapılarını dünyaya açtı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina, alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip dünyada örneği olmayan marinasıyla kapılarını dünyaya açtı.

Tuzla Marina ödül Haberi

Tuzla Marina ödül

Tuzla Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, AK Partili yerel yönetimlerin yaptıkları ve uyguladıkları projelerin değerlendirmeye tabi tutulduğu Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nın sonuçları açıklandı. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6.'sı düzenlenen yarışmada Tuzla Belediyesi "Tuzla Marina" projesi ile birinci oldu. 

Ankara'da düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden birincilik ödülünü alan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, elde ettikleri başarıdan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.


Tuzla Marina'nın hayal dahi edilemeyen bir proje olduğuna dikkati çeken Yazıcı, şunları kaydetti:


"Tuzla'da bir hayali, yapılamaz denilen bir projeyi gerçekleştirdik. Dünyada örneği olmayan bir proje ile ilçemizin hem ekonomik büyümesine katkı sağladık, hem de Tuzla'ya gelme nedeni oluşturduk. Tuzla Marina'da istihdam edilecek personelin Tuzla'da ikamet şartıyla, projeye sosyal bir boyut...