19 / 04 / 2024

tuzla modern ne zaman teslim

tuzla modern ne zaman teslim

Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Tuzla, Evliya Çelevi Mahallesi'nde yer alıyor. Satışları devam eden projede teslimler hemen yapılıyor.

Tuzla Modern ödeme planı!

Tuzla Modern ödeme planı bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. 182 adet konuttan oluşan Tuzla Modern Evleri'nde metrekare birim fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor...

Modern Tuzla Evleri Projesi! 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Modern Tuzla Evleri Projesi kapsamında yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Orient Blue Tuzla fiyatları ne kadar? Kasım ayına özel 36 ay vade fırsatı!

Orient Blue Tuzla projesinde 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Orient Blue Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 3 milyon 950 bin TL'den başlıyor.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Gram altın bugün ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Altının onsu 1933 dolara kadar gerilerken gram altın ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, seçime sayılı günler kala ekonomideki belirsziliğin etksiiyle gerilemeye devan ediyor. Altın fiyatlarında resmen büyükn deprem oldu! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları.

TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiş tarihi açıklandı. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne? İşte projelerin şantiyelerinden son dakika detayları...

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

İşmodern Ambarlı'nın 2021 değeri ne kadar?

Servet GYO, İşmodern Ambarlı Projesi'nin değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar?

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İBB'den Tuzla Belediyesi'ne kreş için yer tahsisi talebi!

İBB'nin 'Yer gösterin kreş yapalım' talebini eleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İBB’nin Tuzla’da 82 tane parseli var. Bu parsellerde hizmet alanları var, spor alanları var, sosyal ve kültürel alanlar var. Tüm bunlar varken ‘Siz bize yer gösterin biz kreş yapalım’ diyorlar” dedi.

TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinde son durum ne?

Kura çekilişi 1 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinden ev almaya hak kazananlar projedeki son durumu merak ediyor. Peki TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinde son durum ne?

Tuzla Belediyesi'nden 17.8 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Tuzla Belediyesi'ne ait olan toplam 7 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların toplam bedeli 17 milyon 844 bin 315‬ TL...

tuzla modern ne zaman teslim Haberi

tuzla modern ne zaman teslim

Konut seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salonların sunulduğu Tuzla Modern Residence 13 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern adres bilgilerine göre projenin İstanbul Anadolu Yakası Tuzla, Evliya Çelevi Mahallesi Şinasi Dural Caddesi üzerinde bulunduğunu söyleyebiliriz. 


Tuzla Modern Rezidans'ta dairelerin alanları 83 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiyor. Proje Taha İnşaat ve Mekay İnşaat İş Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Toplamda 182 daireden oluşan Tuzla Modern Evleri fiyatları ve ödeme planı hakkında bilgi almak için 0216 446 94 94 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 


Tuzla Modern projesinin içerisinde spor alanları, çocuk oyun alanları, cafe, restoran, yüzme havuzu, fitness center, sauna gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Taha-Mekay...