27 / 04 / 2024

tuzla modern ödemeleri

tuzla modern ödemeleri

Tuzla Modern ulaşım bilgisi ve iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Tuzla Modern Evleri'nde teslimlerin Mayıs 2014 yılında yapılması planlanıyor. Tuzla Modern'de fiyatlar 240 bin liradan başlıyor...

Tuzla Modern ödemeleri! 240 bin liraya!

Mayıs 2014'te teslim edilecek olan Tuzla Modern ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Tuzla Modern Park Evleri projesinde daire fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

TOKİ Tuzla projesinde taksitler 894 TL'den 18 bin TL'ye çıktı!

4 yıl önce aylık 894 TL taksitle konut sahibi olunabileceği açıklanan TOKİ Tuzla projesinde taksit ödemeleri 18 bin TL'ye çıktı.

İSTİM Tuzla projesinde teslimler başlıyor!

Yatırımcı ve işletmecisine kazanç vadeden Türkiye’nin en modern sanayi ve ticaret merkezleri arasında yer alan İSTİM Tuzla projesinde teslimler başlıyor.

TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 nerede? TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali için İBB'den onay!

İBB tarafından Türkiye'nin 'en modern hal'i olacağı belirtilen Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali'nin arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılan değişiklikle projenin önü açıldı.

Lokum Manzara ödemeleri!

Lokum Manzara ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Lokum Manzara projesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor.

Realist Tuzla ödemeleri!

Realist Tuzla ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda 134 daireden meydana gelen projede fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor.

Tuzla İçmeler tesis yatırımlarıyla büyülüyor!

Tuzla İçmeler'de gerçekleşen yatırımlar ilçeye yeni kimlik kazandırdı. Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle büyüyor.

Tuzla'daki parklar modern görünüme kavuşuyor!

Tuzla Belediyesi, toplumsal yaşam alanlarında Tuzlalılar’ın yeşille bütünleşmesini sağlamak ve vatandaşlara doğanın güzelliklerini yansıtacak mekanlar sunmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Tuzla İçmeler'e 60 milyon TL'lik modern termal tesis!

Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlattığı, Fatih Sultan Mehmet'ten Atatürk'e kadar birçok devlet adamının şifa bulduğu tarihi Tuzla İçmeleri, 60 milyon TL'lik yatırımla modern bir tesise kavuştu.

Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri!

17 bin metrekare alanda üzerinde Yeşil GYO Elexia Tuzla projesi konut, otel, AVM, ofis ve Thermal Spa alanlarından meydana geliyor. Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri...

Elexia Tuzla ödemeleri 2016!

Elexia Tuzla Yeşil GYO imzasıyla Tuzla İçmeler'de inşa ediliyor. İşte, Elexia Tuzla ödemeleri 2016...

Tuzla İçmeler Meydanı yenilendi!

Tuzla Belediyesi, İçmeler Mahallesi’nde Mustafa Kuru Parkı’nın aktif kullanım alanını büyüttü, yeşil alanlar, çocuk oyun grubu, kuru havuz, tarihi ve modern yapı donanımları ile düzenleyerek Tuzla halkının hizmetine kazandırdı.

Kriya Time Tuzla'da 252 bin 500 TL'ye 2+1!

''Tuzla’da sizin ve aileniz için mutluluk zamanı'' konsepti ile hazırlanan ve bölgedeki en kaliteli ve en modern mimariye sahip olacak olan proje, bahçe katı dahil 6katlı, 7 bloktan oluşuyor.

tuzla modern ödemeleri Haberi

tuzla modern ödemeleri


Toplam 182 adet konutun yer aldığı Tuzla Modern Evleri projesinin ikinci aşamasında spor kompleksi ve AVM inşa edilecek. Tuzla Modern ulaşım bilgisi ve iletişim bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. 


Tuzla Modern projesi Taha İnşaat ve Mekay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Tuzla Modern Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri sunuluyor.


Tuzla Modern tanıtım ofisi ile 0216 446 94 94 telefon numarasını arayarak görüşme yapabilirsiniz. Tuzla Modern Evleri projesinde teslimler 2014 yılı Mayıs ayında yapılıyor. Tuzla Modern Evleri'nde fiyatlar 240 bin liradan başlıyor.


Tuzla Modern Evleri projesinde dairelerin alanları 82 emtrekare ile 206 metrekare arasında değişiyor. Tuzla Modern Evleri projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinde vade...