18 / 04 / 2024

tuzla modern teslim tarihi

tuzla modern teslim tarihi

Tuzla Modern İstanbul Anadolu yakası Tuzla' da Taha İnşaat ile Mekay İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Tuzla Modern ev fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Tuzla Modern teslim tarihi! 240 bin TL'ye!

Tuzla Modern teslim tarihi 2014 senesi olarak tasarlandı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konutlar bulunuyor

Tuzla Modern teslim tarihi!

Tuzla Modern teslim tarihi Mayıs 2014 yılı olarak belirtiliyor. Banka kredisine uygun olan Tuzla Modern Park Evleri projesinde konutların satış fiyatları 240 bin liradan başlıyor...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in teslim tarihi resmen belli oldu!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinin teslim tarihi resmen belli oldu. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 10 Aralık tarihinde teslim edileceğini müjdeledi.

KİPTAŞ'tan erken teslim müjdesi! Tuzla Meydan Evler o tarihte teslim edilecek!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde erken teslim müjdesi geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 3 Aralık tarihinde teslim edileceğini söyledi.

Ataşehir Modern teslim tarihi!

Ataşehir Modern teslim tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern teslim tarihi ve proje detayları...

Realist Tuzla'da 325 bin liraya 2+1! Hemen teslim!

Gelecek Yapı imzası ile Tuzla'da hayata geçirilen Realist Tuzla projesinde 2+1 daireler 325 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Realist Tuzla'da hemen teslim daireler 215 bin TL'ye!

Realist Tuzla'da hemen teslim daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede kalan son daireler alıcılarını bekliyor...

Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim?

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.  17 dönüm alan üzerinde yükselen projede satışlar başladı.

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern teslim tarihi!

34 bin 145 metrekare arsa alanında konumlandırılan  Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Kağıthane Resim Modern teslim tarihi!

14 katlı üç blok olarak Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim Modern projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor. Kağıthane Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Yüzde 11 indirim imkanı sunulan Resim Modern projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor. Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Resim Modern Kağıthane ne zaman teslim edilecek?

Kağıthane Talatpaşa'da inşa edilen Resim Modern projesinde 1+1 daireler 282 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Resim Modern Kağıthane ne zaman teslim edilecek?

Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern Evleri projesi için ön talepler toplanıyor. Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

tuzla modern teslim tarihi Haberi

tuzla modern teslim tarihi

Tuzla Modern 13 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Tuzla Modern projesi toplam 182 konuttan oluşuyor.


Taha İnşaat ile Mekay İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Tuzla Modern'de daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Tuzla Modern fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tuzla Modern İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da yükseliyor.



Tuzla Modern projesinde yer alan dairelerin alan büyüklükleri 82 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Tuzla Modern teslim tarihi Mayıs 2014 olarak belirlendi. Tuzla Modern'in sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, dinlenme alanları, cafe, restoran, sauna, yürüyüş yolları, fitness merkezi mevcut.


Tuzla Modern nerede?


Evliya Çelevi Mah. Şinasi Dural Cad. No:77 Tuzla - İstanbul


Tuzla Modern Evleri iletişim

Tel : 0216 446 94 94 

Web :