20 / 04 / 2024

Tuzla Modern teslim tarihi!

Tuzla Modern teslim tarihi!

Firma: Taha İnşaat ve Mekay İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Tuzla Modern

Tuzla Modern teslim tarihi Mayıs 2014 yılı olarak belirtiliyor. Banka kredisine uygun olan Tuzla Modern Park Evleri projesinde konutların satış fiyatları 240 bin liradan başlıyor...




Taha İnşaat ve Mekay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan  Tuzla Modern  projesinde konut, AVM ve spor kompleksi yer alıyor. Tuzla Modern teslim tarihi bilgisinden önce Tuzla Modern hakkında detaylı bilgi verelim. 


182 konuttan oluşan Tuzla Modern Evleri projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Tuzla Modern Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri sunuluyor.


Tuzla Modern Evleri projesinin satış ofisi ile 0216 446 94 94 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Tuzla Modern Evleri projesinde dairelerin fiyatları 240 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.



Tuzla Modern teslim tarihi!


Tuzla Modern teslim tarihi 2014 yılının Mayıs ayı olarak belirtiliyor. Tuzla Modern Evleri projesinde dairelerin alanları 82 metrekareden başlayarak, 206 metrekareye kadar farklılık gösteriyor. Tuzla Modern ödeme planına göre banka kredisi kullanılıyor.


Yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları, cafe, restoran, fitness center, sauna, buhar odası, kapalı otopark gibi sosyal donatıların yer aldığı Tuzla Modern Evleri 13 bin 500 metrekare arsa alanında inşa ediliyor.



Tuzla Modern nerede?

Tuzla Modern adres : Evliya Çelevi Mah. Şinasi Dural Cad. No:77 Tuzla - İstanbul



Tuzla Modern iletişim

Tel : 0216 446 94 94 

Web : http://tuzlamodern.com/


projeye sor



Geri Dön