29 / 03 / 2024

tuzla satılık ev fiyatları

tuzla satılık ev fiyatları

Dünün balıkçı kasabası Tuzla'da bugün rezidanslar yükseliyor. Sayfiye kimliğinden giderek uzaklaşan Tuzla satılık daire fiyatları ise 130 bin TL'den başlıyor. İşte tüm detayları ile Tuzla satılık daire fiyatları...

Tuzla satılık ev fiyatları 2013!

Birçok nitelikli konut projesinin yükseldiği Tuzla'da 68 bin TL'ye konut sahibi olmak mümkün. İşte Tuzla satılık ev fiyatları 2013...

Tuzla Lokum Evler satılık ev fiyatları 2017!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Tuzla'ya bağlı Aydınlı'da inşa edilen Lokum Evler projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. İşte Tuzla Lokum Evler satılık ev fiyatları 2017...

Beyaz Park Topkapı satılık ev fiyatları!

İstanbul Zeytinburnu ilçesine bağlı Topkapı bölgesinde hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı satılık ev fiyatları 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları!

Adım İstanbul'da peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Bağcılar Nurol Park satılık ev fiyatları!

84 adet loft daire, 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daireden meydana gelen Bağcılar Nurol Park satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

Tual Adalar satılık ev!

Tual Adalar satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal'da inşa edilecek proje Dağ Mühendislik ve Emlak Konut GYO imzası taşıyor.

Nurol Park Bağcılar satılık ev!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Bağcılar satılık ev teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Dekar Asmalı Hayat satılık ev!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede banka kredisiyle ev sahibi olunabiliyor. Dekar Asmalı Hayat satılık ev metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor.

Lokum Evler Aydınlı satılık ev!

Lokum Evler Aydınlı satılık ev fiyatları 344 bin 740 TL'den başlıyor. DKY İnşaat tarafından inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık ev!

13 katlı 17 blok şeklinde yükselen proje toplam 1.037 adet daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Bizimtepe Aydos Samandıra satılık ev Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığıyla yükseliyor.

Ankara Kuzu Effect satılık ev!

Ankara Kuzu Effect satılık ev fiyatları 680 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 186 bin 393 metrekareden meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor. Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev tipleri 2+1'den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev!

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan proje 55 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

tuzla satılık ev fiyatları Haberi

tuzla satılık ev fiyatları

1900'lü yılların balıkçı kasabası Tuzla, bugün İstanbul'un kilit noktalarından biri haline geldi. Gerek özel sektör gerekse de belediyenin yatırımları ile hızlı yükselişe geçen Tuzla, sayfiye kimliğinden giderek uzaklaşıyor. 


Sabiha Gökçen Havalimanı ile bir anda kaderi değişen Tuzla, havaalanının yanı sıra üniversitelerin çoğalması, sanayi bölgeleri, lojistik tesisler ve tersaneleri ile birlikte gelişim basamaklarını hızla çıkmaya başlıyor. 

2000'li yılların başında bu yana büyümesini sürdüren Tuzla, bugün ulaşımdan turizme, konuttan sosyal tesislere kadar yapılan yatırımlarla adından söz ettiriyor. 


Gayrimenkul yatırımcılarının göz bebeği haline gelen Tuzla'da bugün bir çok markalı projesi yer alıyor.  Bu projelerin bir çoğu villa konseptinde tasarlanıyor, fakat normal daire projeleri de var. Daireler ise daha çok büyük metrekareli olarak yapılıyor. Halihazırda satışta olan konut projelerinde stüdyo daire hiç yok, 1+1 daire ise...