26 / 04 / 2024

tuzla yıkım

tuzla yıkım

İstanbul Tuzla'ya bağlı İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım gerçekleşti. 

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Tuzla’da deprem teyakkuzu! Binalar boşaltıldı, yıkım başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerini ardından olası bir deprem tehlikesi yaşayan İstanbul’un en riskli ilçelerinden Tuzla’da, orta hasarlı olduğu belirlenen binaların yıkım süreci başladı.

Tuzla Kamp Armen yıkımına tepkiler devam ediyor!

Tuzla'daki Ermeni Çocuk Kampı'nın yıkımına tepkiler üzerine ara verilirken, önündeki bekleyiş devam ediyor. Kampın yıkımına engel olmak amacıyla sosyal medya üzerinden grup oluşturularak, buraya destek için çağrı yapıldığı öğrenildi.

Yıkımına başlanan Tuzla'daki Ermeni Yetimhanesi mülk sahibinden açıklama!

Yıkımına başlanan Ermeni Yetimhanesi’nin mülk sahibi Abdullah Fatih Atasoy'dan yapılan açıklamada, “Satın almak sureti ile tamamen kendi özel mülkiyetimdeki olan yerde yasalara uygun olarak yapacağım tüm tasarruflar şahsıma aittir” denildi.

Tuzla'daki Ermeni Çocuk Kampı'nın yıkımına ara verildi!

Tuzla'daki Ermeni Çocuk Kampı'nın (Kamp Armen) yıkımına tepkiler üzerine ara verilirken, önündeki bekleyiş sürüyor. Tepkiler üzerine yıkıma ara verilirken kampın içindeki bekleyiş sürüyor..

Tuzla'daki Ermeni Çocuk Kampı'nın yıkımı başladı!

Agos gazetesi genel yayın yönetmeni Hrant Dink ve eşi Rakel Dink ile birçok Ermeni yetimin kaldığı Tuzla 'daki Ermeni Çocuk Kampı(Kamp Armen) yıkım çalışmalarına başladı.

İstanbul'da 7 askeri lojmanın yıkımını Akkaya İnşaat yapacak!

İstanbul Beykoz, Çatalca, Çekmeköy (Sarıgazi), Hadımköy, Tuzla, Şile, Üsküdar (Koşuyolu) İlçelerindeki Milli Savunma Bakanlığı’na ait toplam 48 adet binanın yıkım ihalesini Akkaya İnşaat aldı...

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz yıkım kararı ile ilgili açıklama!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm A.Ş. Zeytinburnu'nda inşa ettiği 3 bloklu projesi OnaltıDokuz'un basında çıkan yıkım kararına ilişkin açıklamada bulundu...

Havza'daki bina için yıkım kararı çıktı!

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

tuzla yıkım Haberi

tuzla yıkım

Tuzla Belediyesi, olası k İstanbul Depremi öncesinde yapı stokunu depreme uygun hale getirmek için, oturmaya elverişsiz olan sitelerin ve binaları kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde dönüşümüne devam ediyor. Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre; bu kapsamda Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde bulunan ve 1999 senesinde yaşanan depremden önce inşa edilmiş Ormet Sitesi'nin yıkımını gerçekleştirildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın kentsel dönüşüm çalışmalarını bizzat üstlendiği ve 7 blok 63 dairenin bulunduğu sitenin yıkımında ilk kepçeyi de kendisi vurdu. Başkan Yazıcı, ekskavatöre bindi ve ilk yıkımı gerçekleştirdi. Site sakinlerinin de katıldığı yıkımın ardından Başkan Yazıcı, hayırlı olsun dileklerini iletti.

"TUZLA'YI DEPREME HAZIR HALE GETİRECEĞİZ"

Dönüşüm için tüm site sakinleriyle tek tek görüşmeler gerçekleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, deprem gerçeğini anımsatarak Tuzla'da dönüşüme...