29 / 03 / 2024

Twitter için Türkiyede ofis

Twitter için Türkiyede ofis

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Twitter yöneticilerinden Türkiye'de ofis açmalarını arzu ediyoruz" dedi. Elvan, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ı ziyaretinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hizmete alınan metrobüsler için tören düzenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kentin ulaşımı için iki sene içinde alınan ve kullanımda olan toplam 252 metrobüs için tören yaptığını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Ölen kişinin tapusu alınmazsa ne olur? Tapu intikalinin süresi var mı? Tapu intikali için tüm mirasçılar gerekli mi?

Eğer bir kişinin ölümüne rağmen tapu intikali gerçekleştirilmezse ne olur? Tapu intikali için bir süre sınırlaması var mıdır? Tapu intikal işlemi için tüm mirasçılar gerekmekte midir? İşte ayrıntılar...

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mı?

Tapuda miras kalan malların mirasçılar tarafından alınması belli başlı şartlara bağlıdır. Vatandaşlar Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mı? sorusunu da bu yüzden sık sık sormaktadır.

Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mı?

Tapuda intikal süreci kişilerin gözünde büyüttüğü işlemlerden biridir. Peki Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mı? İşte detaylar!

iPhone 13 Pro almak için Türkiye'de kaç gün çalışmak gerekiyor? İşte iPhone 13 Pro 14 Nisan fiyat listesi...

Apple'ın en sevilen ve en yeni akıllı telefonu iPhone 13 Pro (128 GB) satın almak için Türkiye'de, Amerika'da, İngiltere'de, Kanada'da ve Norveç'te kaç gün çalışmak gerekiyor? İşte iPhone 13 Pro 14 Nisan fiyat listesi ve asgari ücret oranları...

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

Zimbabveli gençlerden konut inşası için Türk yatırımcılara çağrı!

Afrika'da bulunan Zimbabve ülkesinin 2 milyon konut ihtiyacı bulunuyor. Ülkede bulunan gençler yatırım için Türk yatırımcılara çağrıda bulundu.

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatları 1,5 ay içerisinde tamamlanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje alanında incelemelerde bulundu. 

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan karar bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak Devrek için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Devrek ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Feke ve Saimbeyli için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Feke ve Saimbeyli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Twitter için Türkiyede ofis Haberi

Twitter için Türkiyede ofis

Bir gazetecinin "Twitter yöneticilerinin randevu talebi oldu, nasıl değerlendiriyorsunuz" yönündeki sorusu üzerine, geçen günlerde böyle bir talebin kendisine iletildiğini söyledi.


Geçen hafta çok yoğun olması nedeniyle görüşme imkanı bulamadığını ancak en kısa zamanda görüşmek istediğini belirten Elvan, şöyle konuştu:


"Talep onlardan geldi, görüşmenin içeriği tam olarak ne olacak bilemiyorum. Bizim kendi taleplerimiz olacak. Bu talepler içinde ofis açılmasını istiyoruz. Twitter yöneticilerinden Türkiye'de ofis açmalarını arzu ediyoruz. Daha önce de ben görüşmedim ama arkadaşlarımız teknik düzeyde görüşmelerini yaptı. Şu ana kadar bir gelişme sağlanmadı. Umuyoruz ve diliyoruz ki inşallah böyle bir ofis açarlar. Ofis açılması  kendilerinin de yararına olacaktır diye düşünüyorum."


Elvan, "MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın milletvekilliği için istifa etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz" şeklindeki soru üzerine ise Fidan'ın özellikle son yıllarda Türkiye'ye çok önemli...