25 / 04 / 2024

Üçöğün Catering firmasının ortağı kim

Üçöğün Catering firmasının ortağı kim

Kuveytli Murabahat, Sinpaş'ın eski patronlarından Ömer Faruk Çelik'e ait EYG Grup'un iştiraki Üçöğün Catering'e ortak oldu. Kuveytli şirket, Üçöğün'ün yüzde 50 hissesini alarak Türkiye'de bu alandaki ilk yatırımına imza attı.

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD'li M.D.C'yi 4,95 milyar dolara satın alacak!

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD merkezli M.D.C. Holdings firmasını 4,95 milyar dolara satın alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

İşte Polonya’nın ilk yüksek hızlı tramvay hattını yapacak O Türk firması!

Polonya’nın en büyük kentlerinden biri olan Krakow’un tramvay projesini Türk firması üstlendi. Projenin finansmanı ise Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD).

Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi!

Başkent Ankara'da yer alan Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi...

Moskova'nın en elit konut projesini Türk firması ANTTEQ üstlenecek!

Türk inşaat firması ANTTEQ Rusya'nın başkenti Moskova'nın en elit konut projesi olan Skyview'in inşaatını üstlendi. 

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçti!

Akiş GYO, 2021 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için PwC Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim firması olarak seçilmesine karar verdi. 

Ücretlerini alamayan işçiler inşaat firması önünde eylem yapıyor!

Bir inşaat firmasının Cezayir'deki şantiyesinde çalışan ve ücretlerini alamadıklarını iddia eden işçiler, firmanın Bakırköy'de bulunan binası önünde 9 gündür eylem yapıyor.

İzmit'te inşaat firmasını kurşunladı! Kahvede yakalandı!

İzmit'te bir inşaat firmasının ofisini kurşunlayan Ümit Ö.(31), polisin operasyonu ile bir kahvede yakalandı.Ümit Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

AE Arma Dünyanın 250 Müteahhitlik Firması arasında!

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik şirketi AE Arma–Elektropanç, dünyanın en büyük uluslararası 250 müteahhitlik firması 2017 listesinde geçen seneye göre 32 sıra yükselerek, 190. sırada yer aldı.

Sinpaş GYO 2017 bağımsız denetim firmasını seçti!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2017 bağımsız denetim firmasını seçti.

Deniz GYO denetim firmasını seçiyor!

Deniz GYO, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. denetim firmasıyla Bağımsız Denetim sözleşmesi imzalanmasına ve kararın genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi.

Halk GYO 2017 yılı değerleme firmasını seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 yılı değerleme firmasını seçti.

Demet Akalın mobilya firmasının yüzü oldu!

Şarkıcı Demet Akalın, zincir bir mobilya firmasının yüzü oldu. Akalın, magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre bu film için 650 bin lira alacak.

Üçöğün Catering firmasının ortağı kim Haberi

Üçöğün Catering firmasının ortağı kim

Yerli patronların ardından uluslararası firmaların da radarına giren gıda sektörüne Körfez'in en büyük yatırım şirketlerinden biri olan Murabahat da katıldı. Kuveytli Murabahat, Sinpaş'ın eski patronlarından Ömer Faruk Çelik'e ait EYG Grup'un iştiraki Üçöğün Catering'e ortak oldu. Kuveytli şirket, Üçöğün'ün yüzde 50 hissesini alarak Türkiye'de bu alandaki ilk yatırımına imza attı. 


600 ÇALIŞANI VAR 

Murabahat'ın ortak olduğu Üçöğün Hazır Yemek şirketi 2000 yılından bu yana İstanbul ve Bilecik'te faaliyet gösteriyor. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakaları ile Bilecik'teki üç fabrikada 600 kişiye istihdam sağlayan catering şirket, günde 50 bin kişiye yemek hizmeti veriyor. Üçöğün Hazır Yemek şirketinin bağlı bulunduğu EYG Grup'u, inşaat sektöründeki yatırımlarıyla tanınan Ömer Faruk Çelik, 2014'te kurmuştu. Çelik, o dönemde aile şirketi Simpaş GYO'daki hisselerini satmıştı. Çelik, hisseleri karşılığında Simpaş...