25 / 04 / 2024

Üçüncü İstanbul Grand Rezidans ödeme planı

Üçüncü İstanbul Grand Rezidans ödeme planı

Toplam 140 adet daireye verilen 3. İstanbul Grand Rezidans'ta fiyat listesi 299 bin lira ile 773 bin lira arasında değişiyor...

Yeni mezunlar dikkat! İGA, Yeni Havalimanı'na 1000 personel alacak! İşte başvuru ekranı, hemen başvurun!

İstanbul Grand Airport (İGA) 1000 yeni mezun personel alacağını duyurdu. İşte başvuruya dair tüm detaylar...

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

İstanbul'un alışveriş caddeleri olumlu sinyaller veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield’ın, İstanbul'un 3 ana caddesini inceleyen altıncı İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınladı…

Üçüncü İstanbul Hasbahçe fiyat bilgisi!

Üçüncü İstanbul Hasbahçe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Kadri Samsunlu 7 soruda İstanbul Yeni Havalimanı'nı anlattı!

İstanbul Grand Airport (İGA) firmasının CEO'su Kadri Samsunlu, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin BBC Türkçe'nin sorularını yanıtladı. Samsunlu, "Yaptığımız işleri sözleşme ve kanunlar çerçevesinde yapıyoruz" dedi.

IKEA Kartal nerede? Nasıl gidilir? IKEA Kartal adres!

IKEA’nın Türkiye’deki 6’ncı, İstanbul’daki 3’üncü mağazası Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi Kartal’da hizmete açıldı.

Başakşehir Grand Rezidans fiyat listesi 2017!

Toplam 140 daireye yer verilen 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde yüzde 5 peşinat vererek 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Grand Rezidans ödeme planı!

ASASF İş Ortaklığı imzası ile inşa edilen 3. İstanbul Grand Rezidans'ta 60 ay sıfır faiz imkanı ile ev sahibi olunabiliyor..

3. İstanbul Grand Rezidans'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı!

3. İstanbul Grand Rezidans'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Başakşehir 3. İstanbul Grand Rezidans projesi 140 daireden meydana geliyor.

3. İstanbul Grand Rezidans'ta daire fiyatları ne kadar?

3. İstanbul Grand Rezidans projesi 140 daireden meydana geliyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. Peki 3. İstanbul Grand Rezidans'ta daire fiyatları ne kadar?

3. İstanbul Grand Rezidans fiyatlar!

Ön taleplerin toplandığı 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans'ta lansmana özel yüzde 5 ilave indirim sağlanıyor. 3. İstanbul Grand Rezidans fiyatlar 299 bin liradan başlıyor

3. İstanbul Grand Residence satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı 3. İstanbul Grand Residence satılık daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor ve 773 bin liraya kadar çıkıyor. Proje 140 daireden oluşuyor.

Üçüncü İstanbul Grand Rezidans ödeme planı Haberi

Üçüncü İstanbul Grand Rezidans ödeme planı

İstanbul Başakşehir'de yükselen 3. İstanbul  Başakşehir projesinin ilk etabı Grand Rezidans satışa çıktı. Proje Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı imzası taşıyor. 


140 adet daireye verilen 3. İstanbul Grand Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri 76 metrekare ile 252 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 5 peşinatla 60 ay sıfır faizle ödemeler yapılabiliyor. 


2019 sonunda teslim edilecek olan Başakşehir Grand Rezidans etabında peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanıyor. 


Üçüncü  İstanbul Grand Rezidans fiyat listesi 299 bin lira ile 773 bin lira arasında değişiyor.  Proje konumu ve avantajlı fiyatlarıyla yatırımcıların ilgisini çekiyor.


Üçüncü  İstanbul Grand Rezidans nerede?