25 / 04 / 2024

ucuz konuta hücum

ucuz konuta hücum

KİPTAŞ'ın 6 Ocak'ta biten 1.100 konutluk Kayabaşı Konutları kampanyasına 10 bin 722 kişi başvurdu. TOKİ'nin Kayseri ve Konya'da yaptığı ucuz konutlar ise korkunç talep görüyor. Başkaşehir, Parcity ve Narin Park gibi projelerdeki konutlar kapışılıyor.

Vatandaşlar yerel seçim öncesi dolara hücum etti!

Merakla beklenen yerel seçimler öncesinde Merkez Bankası rezervleri azalırken vatandaşlar döviz talebindeki artışlar da oldukça dikkat çekti. Paylaşılan detaylara göre yurt içi yerleşiklerin yabancı para mevduatı geçen hafta 5,7 milyar dolar artış gösterdi.

Altına hücum başladı! Darphane çift vardiyaya geçti…

Vatandaşın artan talebi kuyumcularda altın bırakmadı. Yaşanan altın sıkıntısı yüzünden Darphane hafta sonu fazla mesai yaptı, pazartesiden itibaren de çift vardiyaya geçti.

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

Toyota'nın en ucuz elektriklisi SUV modeli satış rekoru kıracak...

Elektrikli otomobil piyasasının hızlandığı bu son zamanlarda piyasaya damga vuracak yeni bir Toyota'dan geldi. Hem tasarım harikası hem de uygun fiyatı ile Toyota’nın en ucuz elektrikli SUV modeli resmen satış rekorları kırmaya geldiği belirtildi. İşte yeni model ve haberin detayları…

Ev alamayan arsaya hücum ediyor!

Konut fiyatlarındaki artış, konut kredilerindeki faiz oranı ve depreme dayanıklı bina arayışı vatandaşın yatırım tercihini değiştirdi.

Dar gelirlinin konuta erişimi kolaylaşıyor! 12. Kalkınma Planı'yla resmen açıklandı!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci kalkınma planı olan ve 2024-2028 dönemini kapsayan 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlinin konuta erişimi kolaylaşacak. 

Borsaya son üç ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı geldi!

Art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı Borsa’yı coşturdu. Pay senedi yatırımcılarının toplam sayısı haziran sonundan 22 Eylül’e kadar net 3,2 milyon artarak 8 milyona yaklaştı, pay senedi piyasa değeri 10,4 trilyon lira oldu.

Borsada son 3 ayda pay senedi yatırımcısı rekoru kırıldı!

Diğer finansal araçlarının zarar ettiği son dönemlerde art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı borsayı coşturdu. BIST’e son 3 ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı katıldı.

Şimdi de pirince zam geldi! Küresel pirinç krizi mi çıkıyor?

Dünyanın en büyük pirinç üreticisi Hindistan’ın pirinç ihracatına yeni kısıtlamalar getirmesi, fiyatları tırmandırdı. Amerika ve Kanada’daki Hint marketlerinden “raflara hücum” fotoğrafları gelirken; “Global bir pirinç krizi çıkar mı?” tartışmaları başladı.

2 ayda 350 bin lira para kazandıran iş! Öğrenenler hücum ediyor

Asgari ücretli vatandaşlar artık ek geçim yolları arıyor. İşte sizin için bir fikir daha. 2 ayda 350 bin TL kazandıran bu işi duyanlar hemen araştırmaya başlıyor.

Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Gencay Serter: Konut politikası serbest piyasaya bırakılmamalı!

Sektörde yaşanan kriz, ‘nasıl bir konut politikası’ sorusunu da yeniden gündeme getiriyor. Halkın güvenli ve ucuz konuta erişiminin sağlanması amacıyla konut piyasasında yapılacak düzenlemeler gelecek için hayati önem taşıyor.

Carrefour öyle bir indirim yaptı ki herkes internete hücum etti! Bu telefon Carrefour'da yüzde 25 indirimde

Carrefour, ekonomik şartları baz alarak indirim yaptığı fiyat performans telefonlardan ''Reeder S19 Max'' modeline, CarrefourSA kart'a özel yüzde 25 indirim yaptı. İşte merak edilen detaylar ve Reeder S19 Max'in özellikleri.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, ING Bank, Akbank ve QNB Finansbank... Bankalardan bomba gelişme. Hücum edeceğiz

Bankalar katından çok önemli bir haber geldi. Bankalar, bayram öncesinde faizleri düşürme kararı aldı. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların bankalara hücum edeceği ifade edildi.

ucuz konuta hücum Haberi

ucuz konuta hücum

KİPTAŞ'ın 6 Aralık ile 4 Ocak tarihleri arasında satış kampanyası gerçekleştirdiği Kayabaşı Konutları'nda 1.100 konuta 10 bin 722 başvuru geldi. Bu talep karşısında KİPTAŞ yönetimi şaşkına döndü.

55 bin YTL ile 110 bin YTL'den satılan 75 ve 115 metrekarelik konutlar 11 bin YTL'den başlayan peşinat ve 407 YTL'den başlayan taksitlerle satılıyordu.

660 konutun bulunduğu 75 metrekarelik konutlara 8 bin 857 başvuru yapıldı. 440 konutun bulunduğu 115 metrekare konutlara bin 865 kişi müracaat etti.

Kura çekilişinde 75 metrekarelik konutlara başvuru yapanlara çıkma ihtimali yüzde 7.4. 115 metrekare konutlara başvuru yapanlara ise çıkma şansı yüzde 23.5'di.

Kuralar dün çekildi. Bugün açıklanacak.

Giriş katlarda yer alan 24 konut ve özürlülere ayrılan 16 konut kuraya dahil edilmedi. Bunlar...