26 / 04 / 2024

ucuz sosyal konut

ucuz sosyal konut

Günümüzün küreselleşmiş şehirlerinde yitirilen çeşitliliği, çekiliş usulü sosyal konut tahsisi ile canlanacak.

Sosyal konut taksitleri ne kadar artacak? TOKİ Başkanı merakları giderdi

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın detaylarını açıkladığı 7 buçuk milyon vatandaşın başvurduğu ucuz sosyal konut projesiyle ilgili merak edilen noktaları canlı yayında duyurdu. Taksit ödemlerinde artış olacak mı? İllere göre fiyatlar değişecek mi? İşte ayrıntılar...

TOKİ’den Kastamonu Devrekani'ye 240 taksitle 80 sosyal konut!

TOKİ'nin Kastamonu Devrekani'de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen belli oldu. TOKİ’nin Devrekani projesinde kaç konut inşa edilecek? Ucuz konuta nasıl başvuru yapabilirim? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Kastamonu Devrekani 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ’den Edirne Uzunköprü’ye 240 taksitle 196 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut (ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Uzunköprü projesinde kaç konut inşa edilecek? Ucuz konuta nasıl başvuru yapabilirim? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Edirne Uzunköprü 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Kırklareli Pınarhisar’da 246 sosyal konut!

Ucuz sosyal konut projesi yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin konuştu.

TOKİ Kırklareli Merkez’de 160 sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye’ye ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin büyük sosyal konut hamlesini başlatmış bulunuyoruz. Bu adım son dönemde ciddi anlamda şikâyet konusu olan kiraların düşmesine yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

TOKİ Kırklareli Kavaklı Mahallesinde 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin büyük sosyal konut hamlesini başlatmış bulunuyoruz. Bu adım son dönemde ciddi anlamda şikâyet konusu olan kiraların düşmesine yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

TOKİ Kırklareli Demirköy’de 114 sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirlinin yüzünü güldürecek ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. Bu adım son dönemde ciddi şikâyet konusu olan kiraların düşmesine de yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

TOKİ Kırklareli Alpullu’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Büyük ucuz konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kabine toplantısı ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Alpullu Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ'den Edirne İpsala’ya 236 adet sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin İpsala projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne İpsala 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Düzce Cumayeri’nde 240 taksitle sosyal konut !

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Cumayeri projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Cumayeri’nde 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Niğde Aktaş’ta 210 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Aktaş Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Merkez’de 230 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Merkez Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

ucuz sosyal konut Haberi

ucuz sosyal konut

Sanayileşmiş ülkelerde gelir ve refah adaletsizlikleri yıllardır artıyor, buna bağlı olarak küreselleşme ve yeni teknolojilere dair esaslı tartışmalar şekilleniyor. Gayrimenkul sektöründe de tartışa sesleri yükselmeye başladı. Birgün Gazetesi'nde yer alan habere göre; Harold James gayrimenkul sektöründe tüm sorunların çözülmesi için çıkış noktalarını anlattı.

''Çağımızın temel siyasi ve ekonomik meselesi adaletsizlik. Buna rağmen adaletsizlik üzerine yapılan tartışmalar bir tür ‘dağınıklıktan’ mustarip. Örneğin adaletsizliği ölçmek için kullandığımız ‘Gini’ katsayısı, bir ülkenin gelir dağılımını ifade etmek için sıfır ile bir arasında küsüratlı bir rakam kullanıyor ve bu epey soyut bir ifade biçimi. Benzer şekilde, gelir adaletsizliği dünyanın pek çok yerinde artarken, adaletsizliği toplumsal huzursuzluk ve çalkantılarla doğrudan bağdaştıramıyoruz. Mesela Fransa’da adaletsizlik ABD’dekinden az, fakat toplumsal kutuplaşma neredeyse ABD’deki kadar, hatta daha bile fazla.

Elitler...