23 / 04 / 2024

Ufuk ay kim

Ufuk ay kim

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Emekli maaşları yüzde 19.77+5.23 ek zam ayarıyla şekillendi! Kök maaşlar yeniden hesaplandı! Kim ne kadar maaş alıyor?

Temmuz ayı emekli maaş zamları belli oldu. Bu kapsamda TBMM onayıyla temmuz ayından itibaren emekli maaşlarına yüzde 25'e varan zam yapıldı. Peki, kök maaşa eklenen zam ile kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı başvurusu onaylanan hesaplara her ay hemen 1250 TL para yatırıyor! 

Aile Destek Paketi ödemelerinden faydalanan vatandaşlar hesaplara her ay 850 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile Destek ödemelerinden kim nasıl faydalanacak? İşte detaylar...

Aile Bakanlığından SED yardımı alan hemen baksın! SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ailelerin çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri amacıyla sosyal destek ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

 Kim Market’te 8 kg Tursil 129 liraya, 4 litre ayçiçek yağı 139 liraya düştü! 15 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Kim Market’in şubat ayı indirimlerinde peynir, çay, yağ, tuvalet kağıdı dahil çeşitli ürün grupları cazip indirimlerle satışa sunuluyor. Peki indirime giren ürünler arasında hangileri var? Hangi ürün kaç TL indirime girdi?  Kim Market’te peynir, çay, yağ, tuvalet kağıdı kaç TL?

KİM Market’te beyaz peynirin kilosu 89 TL, Çaykur çayın kilosu 65 TL! 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Yeni indirim kataloğunu “Fiyatları sabitlemedik, indirdik!” sloganıyla yayınlayan KİM Market’in güncel indirim kataloğunda çaydan beyaz peynire, ayçiçek yağından yumurtaya  pek çok temel gıda cazip indirimlerle yer alıyor.

Panamer İnşaat Plastik Ambalaj Otomotiv Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Panamer İnşaat Plastik Ambalaj Otomotiv Reklam Organizasyon Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Çayır tarafından kuruldu.

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Elektrik faturasını gören fenalık geçirecek! Kim ne kadar fatura ödeyecek?

Konutlarda kullanılan elektrik fiyatları, 1 Eylül’den itibaren yüzde 20 zamlandı. Zamlı faturalar ay sonu itibariyle tüketicilere ulaşmaya başlayacak. Peki, kim ne kadar fatura ödeyecek? Elektrik zammı sonrası faturalar ne kadar gelecek?

Beko Dem Çay Makinesi fiyatları ne kadar? Beko Dem Çay Makinesi 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Lezzetli çayları kim sevmez ki? Beko Dem Çay Makinesi tam da aradığınız zaman istediğiniz çayı size sunuyor. Herkes tarafından çok sevilen Beko çay makinesinin fiyatını merak edenler bu haberi muhakkak okumalı. Beko Dem Çay Makinesi 26 Eylül 2022 fiyat listesi….

3600 ek göstergede son durum ne? Kimler 3600 ek göstergeden yararlanabilecek? Kim ne kadar maaş alacak?

Milyonlarca memur ve emekli bu haberi bekliyor. 3600 ek göstergede ağustos ayı itibarıyla son durum ne? Kimler 3600 ek göstergeden yararlanabilecek? Kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar…

Emekli ve memurların Temmuz zammında detaylar netleşti! En düşük emekli maaşı kaç TL? Kim ne kadar maaş alacak?

Milyonlarca memur ve emekli, Nisan ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber yeni zam oranıyla maaşlarını hesaplıyor. En düşük emekli maaşı kaç TL? Kim ne kadar maaş alacak? İşte ayrıntılar...

Ayçiçek yağı zammında sorumlu kim? Bakanlıktan o isme soruşturma

Tarım ve Orman Bakanlığı, ayçiçek yağı fiyatlarındaki yükselişin hedefinde olan isim Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği (BYSD) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil için suç duyurusunda bulundu. Bakanlık, gerekçe olarak da yağ stoğu yokmuş gibi algı oluşturulmasını gösterdi. 

Kim Kardashian ve Kanye West evleri ayırıyor iddiası!

2014'te evlenen Kim Kardashian ile Kanye West evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Çift boşanma kararı vermedi fakat evleri ayırıyor...

Ufuk ay kim Haberi

Ufuk ay kim

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in imar barışı öncesinde imar izni olmayan arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP ilçe başkanı Ufuk Ay açıklamalarda bulundu. 

Finans Gündem'de yer alan habere, Ufuk Ay, dosyanın bakanlıkta olduğunu, bakanlığın talimatıyla incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin de bu yapının imar barışından yararlanamayacağı yönünde tespit yaptığını belirtti. Ufuk Ay, “Bu yapı acilen kaldırılmalıdır. Bu yapıyı yapanlar hakkında da imar barışı ile ilgili yasal düzenlemede belirtilen TCK’nın 206’ncı maddesine göre gerekli soruşturma açılmalıdır” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, iddiaya göre geçtiğimiz yıl, Hasanağa Mahallesi’nde bulunan ve imara kapalı olan baraj havzasında, 1700 metrekarelik arsa satın aldı. Bu arsa üzerine 7 milyon TL harcayıp, lüks villa yaptırdı. Tamamlanan inşaatın ardından, villanın kapısının...