20 / 04 / 2024

Uğur Şeren özgeçmiş

Uğur Şeren özgeçmiş

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren kimdir? Uğur Şeren, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uğur Şeren, ne zamandan beri bu görevde çalışıyor?

Uğur Akkuş hapis cezası aldı iddialarına yalanlama!

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin basın açıklamasında bulunan Akkuş'un avukatı "Herhangi bir kesinleşmiş herhangi bir mahkeme kararı yoktur" diye konuştu.

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.

Uğur Okulları 24 yeni okul inşa edecek!

49 yıllık bir geçmişe sahip Uğur Okulları Avrupa'nın en büyük eğitim kurumları arasında yer alıyor. Uğur Okulları şimdilerde 24 yeni okul inşa etmeyi hedefliyor.

Uğur Şeren Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı!

1975 yılı Antalya-Akseki doğumlu Uğur Şeren, Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı. Şeren, evli ve 2 kız çocuğu babası.

Uğur Dumankaya: Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın!

Almanya'da konferanslar veren Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaştı. Dumankaya; "'Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın" dedi...

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı!

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı. Sık sık İngiltere’ye giden ve ülkeye yaptığı ziyaretlerde artık kendi evinde kalmak isteyen Özkan Uğur, şehrin merkezinde bulunanbir daire satın aldı.

Uğur Dumankaya: Sektörde değişime yön vermeliyiz!

Çeşitli illerde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya. bu kez Almanya'da işadamlarıyla bir araya geldi. Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı...

Uğur Dumankaya Almanya'da Türk iş adamları ve dernekleri ile bir araya geldi!

3 gün boyunca Almanya’nın çeşitli kentlerinde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Uğur Dumankaya: Gayrimenkul sektörü vahşi batı gibi oldu!

Gayrimenkul sektöründe 51 yıldır faaliyet gösteren ve bugüne kadar 20 binden fazla konut üreten Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Sözcü'ye gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.

Uğur Dumankaya: 9 ayda 800 konut sattık!

İnşaat sektörünün öne çıkan oyuncularından Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yılın ilk 9 ayında 802 konut sattıklarını açıkladı.Uğur Dumankaya, Dumankya şirketinin hedeflediği ciroya ulaşamadığını söyledi.

Uğur Güllü kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü kimdir? Uğur Güllü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü..

Uğur Dumankaya: Toprak rantının vergilendirilmesi ekonomik büyümeye katkı sağlar!

Orta Vadeli Program’ a yönelik Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada programın Türkiye’ nin potansiyel büyümesine ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti...

Uğur Şeren özgeçmiş Haberi

Uğur Şeren özgeçmiş

Uğur Şeren kimdir?

Uğur Şeren,  1975 yılı Antalya-Akseki 'de doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Konya-Seydişehir 'de tamamladı.


1997 yılında Fırat Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1998 yılı Şubat ayında İstanbul İl Sivil Savunma Müdürlüğünde memur olarak meslek hayatına başladı.


1999-2005 yılları arasında Seydişehir Eti Alüminyum A.Ş. de Çevre ve İş Güvenliği Mühendisi olarak çalışırken fabrikanın özelleşmesi sonucu;


2005 Aralık ayında Konya Çevre ve Orman Müdürlüğüne Mühendis olarak atandı. 2011 Ocak ayında Burdur Çevre ve Orman Müdürlüğü, İl Müdür Yardımcılığına vekaleten atandı.


2012 Temmuz Ayından beri , Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Çevre Mühendisi olarak çalışıyor iken;


06.03.2014 Tarihinde Bakanlık Oluru İle Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Olarak Görevlendirildi.


ŞEREN, evli ve 2 kız çocuğu...