24 / 04 / 2024

Uğur Soğutma projeleri

Uğur Soğutma projeleri

137 Ülkeye yaptığı ihracatla makine dalında “ İhracat Birinciliği ” sahibi Uğur Soğutma, Türk markası kimliği ile yurt dışında katıldığı fuarlarda çok yoğun ilgi görüyor...

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Uğur derin dondurucularda şimdi al sonra öde kampanyası! Uğur Soğutma 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda 3,355 TL’den başlayan özel fiyatlara ek şimdi al sonra öde kampanyası var. Yapacağınız Uğur derin dondurucu alışverişlerinizde ödemeyi 1 ay sonrasında yapmaya başlayabilirsiniz.

Rekabet Kurulu'ndan 7 dev şirkete soruşturma 

Rekabet Kurulu, Çetinler, Uğur Soğutma, Electrolux, Miele, Korkmaz Mutfak, Gençler ve Punto hakkında soruşturma kararı aldığını duyurdu. 

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'in vizyon projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’in gelişimi ve kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri basına tanıttı. Uğur, Balıkesir'in projelerle Türkiye ve dünyada cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı Türkiye’nin vizyonu olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’deki basın kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi, Başkan Uğur Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi

Uğur Serdar Kargın Afyon'daki projeleri anlattı!

Afyonkarahisar’ın emirdağ İlçe Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, yaşamlarını Avrupa’da sürdüren Emirdağlı gurbetçileri yaz aylarında Emirdağ’da tutacak projeleri açıkladı.

Uğur Dumankaya: Devletin işini iyi yapanla kötü yapanı ayırması gerek!

Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya. Türkiye'de sermaye olduğu müddetçe bir eğitim gerektirmeden inşaat yapmanın çok kolay olduğunu söyledi. Dumankaya'ya göre devletin, işini iyi yapanla kötü yapanı ayırması gerekiyor.

Uğur Dumankaya: Kıbrıs'ta yatırım yapabiliriz!

Türkiye inşaat dünyasının devlerinden Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, bir konferans için Kıbrıs'taydı. Kıbrıs iş dünyasıyla buluştu, dar zamanda da olsa Kıbrıs'ı gezme fırsatı buldu...

Uğur Dumankaya: Seçimlerin sonucunda kazanan milletimiz ve refah olacak!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Türkiye’nin yakın zamandaki en önemli gündem maddelerinden sadece biri olan cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda deeğrlendirme yaptı ve görüşlerini belirtti.

Uğur Dumankaya: İnşaat sektörü katlanarak büyür!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya inşaat sektörü ile ilgili açıklamalarda yaptı.500 milyar dolarlık bir hacme sahip inşaat sektörünün önümüzdeki 20 yıl katlanarak büyüme göstereceği öngörüsünde bulundu...

Uğur Dumankaya: İnşaat sektörü önümüzdeki 20 yılda katlanarak büyüyecek!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Uğur Dumankaya, açıklamasında 500 milyar dolarlık bir hacme sahip inşaat sektörünün önümüzdeki 20 yıl katlanarak büyüme göstereceği öngörüsünde bulundu.

Uğur Soğutma projeleri Haberi

Uğur Soğutma projeleri

60. yılında 5 kıtada, toplam 137 ülkede çevreye zarar vermeyen ve enerji tasarrufu sağlayan A++ derin dondurucuları ile Şubat ayında 3 ayrı uluslararası fuarda yer alan Uğur Derin Dondurucu, fuarlarda yoğun ilgi ile karşılandı.


Uğur Soğutma  katılımcı olarak yer aldığı Moskova ProdExpo ve Düseldorf Euroshop fuarlarından sonra Dubai Gulfood fuarında da yenilikçi ve çevreci ürünlerinin yanı sıra ergonomik tasarımlarıyla da büyük ilgi topladı.


09 – 13 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşen, Moskova’da 20 yılı aşkın süredir organize edilen ProdExpo fuarında Uğur Derin Dondurucu’nun yeni bodrum dolapları sadece Rusya değil, dünyanın dört bir tarafından fuarı ziyaret eden sektör firmaları tarafından çok beğenildi. 


Dubai’de Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Arap Yarımadası’ndaki ülkeler ile Afrika’nın tüm ülkelerindeki gıda, meşrubat ve bunun yan sanayilerini de kapsayan tüm...