24 / 04 / 2024

Ukracity Komşular Derneği

Ukracity Komşular Derneği

Ukracity mağdurlarının kurduğu UKOM ( Ukracity Komşular Derneği ) 34-212/951 kütük numarası ile resmileşti. Bundan sonra bütün görüşmelerde Ukracity mağdurlarını temsil yetkisi Ukom yönetim kurulunda olacak...

Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Derneği'nin başkanı oldu!

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Komşuları Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilgili detayları paylaştı....

İSKOM'dan Tamer Özyurt'a plaket!

Geçtiğimiz günlerde kurulan Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'a bir şükran plaketi takdim etti.

UKOM derneği yoluna İSKOM olarak devam edecek!

2015 yılında Ukracıty Komşuları Derneği olarak faaliyete geçen UKOM derneği, artık yoluna Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) olarak devam edecek.

Ukra'ya mağdurlardan tek kuruş yok!

Ukra City Komşuları Derneği Başkanı Müyesser Dulundu, Ukra'ya karşı izleyecekleri yolla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...

Müyesser Dulundu yeniden UKOM başkanı!

Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) olağan genel kurulu toplantısı dün gerçekleşti. Toplantıda alınan kararla, Müyesser Dulundu yeniden UKOM Başkanlığına seçildi.

UKOM'dan Ukracity mağdurlarına CİMER çağrısı!

Ukra City Komşuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sesini duyurmak için tüm Ukra mağdurlarına çağrı yaptı.

Ukracity'nin inşaatı başlıyor!

Ukra City Komşuları Derneği (UKOM), Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'la görüştü. Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'la da yeni bir görüşme gerçekleştiren UKOM arsa sahipleriyle yaşanan sorunların aşıldığını belirtti.

UKOM'dan Ukracity mağdurlarına çağrı!

Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) Ukracity mağdurlarına çağrı yaptı. UKOM, Ukracity'nin Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dolandırıcılık davasına tüm mağdurların müdahil olması gerektiğini söyledi.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası 31 Mayıs'ta görülecek!

Ukra City Komşuları Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre Ukra şirket ortakları hakkında yapılan suç duyurusunun dolandırıcılık davası olarak 31 Mayıs 2016 tarihinde görüleceği belirtildi.

Ukra City Komşuları Derneği, Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) Başkanı Müyesser Dulundu yanında Ukra mağduru bayanlardan oluşan bir ekiple Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile bir toplantı gerçekleştirdi...

Ukra City'nin devrinde son durum ne?

Ukra City projesinin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Konuyla ilgili bilgilendirme yapan UKOM (Ukracity Komşuları Derneği) 10 Ocak tarihinde konuyla ilgili yeni bir toplantı yapma kararı aldı.

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için son 25 imza!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı.

Ukracity için özel teknik rapor hazırlatılacak!

Esenyurt'taki sıkıntılı projelerden olan ve inşaatı yarım kalan Ukracity projesinde imza sayısı 110'a ulaşmıştı. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) üyeleri yaptıkları açıklamada Ukracity projesi için özel teknik rapor hazırlatılacağını belirtti.

Ukracity Komşular Derneği Haberi

Ukracity Komşular Derneği


Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Ukra City Forum ve Ukra City mağdurları sayfalarında örgütleşen Ukra City mağdurları sorunlara çözüm üretmek adına bir araya geldi.


Dernekleşme kararı alan Ukracity mağdurlarının kurduğu UKOM ( Ukracity Komşular Derneği) 34-212/951 kütük numarası ile resmileşti. Bundan sonra bütün görüşmelerde Ukracity mağdurlarını temsil yetkisi Ukom yönetim kurulunda olacak.





Ceren...