26 / 04 / 2024

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü melikgazi

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü melikgazi

Şehir içi güvenli, seri ve alternatif ulaşımına her zaman önem verdiklerini hatırlatan Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

DenizBank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesini faaliyete geçirdi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, amaçlarının ülkede erişilebilir, kesintisiz ve kaliteli bankacılık hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne personel alacak! İşe ihtiyacınız varsa hemen buna bakın!

Emniyet Genel Müdürlüğü, personel alımı yapacağını duyurarak güncel ilanlar arasında dikkat çekiyor. Başvuru detaylarına ilişkin merak edilen konular arasında son başvuru tarihi de yer alıyor. Başvuru yapmak isteyen adaylar için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde ilan detaylarına ulaşab

Karayolları Genel Müdürlüğü tam 3 bin işçi alacak! Hemen başvurun!

Ulaştırma Bakanlığı’na bünyesinde faaliyet gösteren Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 3 bin işçi alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlan kapsamında, çeşitli mesleklerde işçi alımı yapılacak. Peki, kontenjan dağılımı nasıl, adaylarda aranan koşullar nelerdir? İşte detaylar...

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul'daki gayrimenkulünü 52.3 milyon TL'ye satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Sultanbeyli'de yer alan gayrimenkulü 52 milyon 357 bin 410 TL bedelle satışa çıkardı. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü binası için rekor kira ödemesi!

Sayıştay raporuna göre, Euro üzerinden sözleşme imzalayan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün İstanbul Karaköy’de yer alan binasının 3 yıllık maliyeti 14 milyon TL'ye ulaştı.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 5.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, 3 taşınmazını ihale usulü ile satışa sunuyor..

Diyarbakır'da Kan Merkezi Müdürlüğü Binası inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Diyarbakır'da Kan Merkezi Müdürlüğü Binası inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 5 Mayıs'ta yapılacak..

Eyüp Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü devredildi!

Eyüp Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Belediye Meclis kararıyla kapatılarak, hizmetleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğüne devredildi.

Mustafa Kalaycı: Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart!

Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi

Kastamonu İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi 895 bin TL!

Kastamonu İl Genel Meclisi'nde Gider bütçesi görüşmeleri devam ediyor.İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi ise 2017 yılında 895 bin lira olarak belirlenirken, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü'nün bütçesi ise 6 milyon 700 bin olarak açıklandı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü melikgazi Haberi

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü melikgazi

Şehir içi güvenli, seri ve alternatif ulaşımına her zaman önem verdiklerini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.

5 mühendis ile 4 teknikerden oluşan yönetim birimi ve 45 ağır iş makinesi, 65 kamyon, hafif arazi araçları birlikte 212 işçisi ile kurulan Ulaşım Müdürlüğü Ufuk Arslan’ın müdür olarak atandığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, dünya da ulaşımın artık başlı başına bir hizmet sektörü olduğunu ve daha bilimsel çalıştığını kaydetti.

Melikgazi Belediyesi olarak ulaşıma verilen önem ve hassasiyetten dolayı yeni bir müdürlük oluşturulmasının çok anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Yol medeniyettir. Bu fikir ve ilke ile Melikgazi belediyesi olarak imar planlarında yer alan yolların...