20 / 04 / 2024

ulaşıma yakın konutlar

ulaşıma yakın konutlar

Zeytinburnu'nda geçen hafta satışa çıkarılan KİPTAŞ'ın Merkez Evleri'nde son 100 konut kaldı. En ucuz konutun fiyatı 190 bin YTL.

Mesai saatleri değişiyor! Çalışma günü ve saatleriyle ilgili öneri resmen kabul edildi! 

Mesai saatlerinin değişeceği konusu son zamanlarda en çok araştırılan konutlar arasında gelirken, sonunda beklenen haber geldi. TBMM Genel Kurulu'nda da AK Parti'nin 'çalışma gün ve saatlerine' ilişkin grup önerisi kabul edildi.

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Akaryakıt zammı toplu ulaşıma yansıdı! O ilde toplu taşımaya yüzde 35 zam geldi...

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesiyle birlikte toplu ulaşımlara da zam gelmeye başladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşıma yüzde 35 zam yaptı. İşte detaylar...

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonu yakın zamanda hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonunun yakın aylarda hizmete açılması için çalışmaların yoğunlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

2 milyona yakın Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Bakan Bilgin müjdeyi verdi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 2 milyona yakın Bağ-Kur’luyu yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, tüccar, esnafa işverenin sağladıkları istihdama göre emeklilik prim gün sayısını indireceklerini ifade etti.

Şehit yakını ve gazilere müjde! O destekler bugün 1.400 TL zamla hesaplara yattı!

Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı (TŞYGDV) tarafından, şartlı bağış kapsamındaki hak sahiplerine ödenen aylık tutar yükseltildi. İşte yeni şehit yakını ve gazilere ödenen aylık bağış tutarı...

İBB'den ulaşıma en az yüzde 25 zam teklifi! İstanbul'da ulaşıma zam yapılacak mı? Şimdi bakın!

İstanbul’da yükselen maliyetler sebebiyle esnaftan ve işletmeci kurumlardan gelen talepler üzerine İBB tarafından hazırlanan toplu ulaşıma yüzde 24.79 oranında zam teklifi UKOME’de çoğunluktaki bakanlık temsilcilerinin oyları ile kabul edilmedi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.

İstanbul'da toplu ulaşıma en az yüzde 50 zam gündemde!

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili İstanbul'da toplu ulaşıma zam talebine ilişkin açıklama yaptı. Bilgili zam konusunda yaptığı açıklamada "Yüzde 50’nin altında olacağını düşünmüyorum" dedi.

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

ulaşıma yakın konutlar Haberi

ulaşıma yakın konutlar

KİPTAŞ'ın Zeytinburnu'nda satışa çıkardığı Merkez Evleri'nde 481 konuttan 10 günde haftada yaklaşık 100 adet kaldı.

Ulaşım seçenekleri konusunda sunduğu kolaylık, standartlarüstü malzeme kalitesi, çağdaş mimari yaklaşımı, insanı temel alan yerleşim anlayışı ile herkese ''ev alma yaşam al'' dedirtecek projegeçen hafta yüzde 1.19 faiz ve 120 aya kadar vadeyle satışa sunulmuştu.

24 ayda tamamlanması planlanan proje gerek ulaşım kolaylığı açısından gerek sosyal tesisleri, yüzme havuzu, alışveriş mağazaları, spor alanları, çağdaş mimari yaklaşımı ile bölgenin konsept projelerinden biri olmaya aday.

Projede 1+1, 1+2, 1+3, 1+4 gibi dört ayrı seçeneğin bulunduğu projede dairelerin alanı 83 metrekare ile 212 metrekare...