25 / 04 / 2024

ulaşlar turizm

ulaşlar turizm

Ulaşlar Turizm, Rusya krizinin yarattığı zararın ardından, rotayı inşaat sektörüne çevirmek zorunda kaldı. Antalya'da 100 odalı bir tesise sahip olan Ulaşlar Turizm, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulundu.

Ulaşlar Turizm piyasa yapıcılık sözleşmesi imzalandı!

Ulaşlar Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm piyasa yapıcılık sözleşmesi imzalandı.

Ulaşlar Turizm yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Ulaşlar Turizm-Çağ 1 Yapı İnşaat savası 11 Şubat'a ertelendi!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılıa çıklamaya göre Ulaşlar Turizm-Çağ 1 Yapı İnşaat savası 11 Şubat'a ertelendi.

Ulaşlar Turizm bir otoriteye mali tablo verdi!

Ulaşlar Turizm Ytaırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm bir otoriteye mali tablo verdi.

Ulaşlar Turizm Çağ 1 Yapı davası 24 Aralık'a ertelendi!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm Çağ 1 Yapı davası 24 Aralık'a ertelendi.

Ulaşlar Turizm lojman olarak kullanmak için 3 mesken aldı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Ev Aletleri Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm lojman olarak kullanmak için 3 mesken aldı...

Ulaşlar Turizm Çağ 1 Yapı davası 9 Ocak 2014 gününe ertelendi!

Ulaşlar Turizm tarafından yapılan açıklamaya göre Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları ile Çağ 1 Yapı İnşaat arasında görülen Ulaşlar Turizm Çağ 1 Yapı davası 9 Ocak 2014 gününe ertelendi...

Ulaşlar Turizm Alanya'da 3 milyon euroya otel aldı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları, Alanya'da 3 milyon euro fiyata otel satın aldı...

Ulaşlar Turizm Akif Polat Turizm'den otel satın alacak!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş, Akif Polat Turizm Otelcilik Tic.San.A.Ş'ye ait oteli satın almak için görüşmelere başladı.

Ulaşlar Turizm Alanya Mahmutlar'daki otelini yeniliyor!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş, Alanya Mahmutlar'da yer alan oteli yenileme çalışmalarına başladı...

Konut kira artışları turizm çalışanlarını da vurdu! Lojman sorunları gittikçe büyüyor!

Ev kiralarının yüksek olması nedeniyle, barınma sorunu yaşayan turizm çalışanları, çalışmak istedikleri tesisin ilk olarak lojmanı olup olmadığını soruyor. 

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Ulaş tarafından kuruldu.

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Erbaş ve Kemalettin Erbaş ortaklığında kuruldu.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Dünyanın önde gelen otel yatırımcıları 'Turizm Yatırımları Forumu'na katılacak!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle 28-29 Ocak tarihlerinde düzenlenecek "Tourism Investments Forum 2020" için dünyanın önemli turizm markalarını İstanbul’da bir araya getirecek.

Ordu'nun yeni revizyon planına ihtiyacı var!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Havva Güner Eriş, Ordu’nun son 5 yıl öncesine göre büyük değişim ve büyüme gösterdiğini söyleyerek, “Ordu Büyükşehrimiz'in ulaşım, turizm, tarım ve mekansal master plana ihtiyacı vardır.” diye konuştu…

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç, Fırat Kılıç ve Yavuz Kılıç ortaklığıyla kuruldu.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Akdağlar Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağlar Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mehmet Akdağ tarafından kuruldu.

ulaşlar turizm Haberi

ulaşlar turizm

Son dönemde Rusya krizi ve artan terör olaylarıyla 2016'da kötü bir yıl geçirebileceği ifade edilen turizm sektöründe özellikle Rus turistlere hitap eden tesis sahiplerini zor günler bekliyor gibi duruyor. Turizmde kayıpların artabileceğine dair her gün yeni bir haber gelirken, ilginç bir haber de Antalyalı bir turizm şirketinden geldi: Antalya'da 100 odalı bir tesise sahip olan Ulaşlar Turizm, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada turizm sektöründen inşaat sektörüne geçeceğini duyurdu. Business HT'den Enes Tunagür'e konuşan Ulaşlar Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Meftun Ulaş, 4 yıldızlı bir tesise sahip olmaları nedeniyle daha çok Rus turistlere hitap ettiklerini aktarırken, 2014'te patlak veren Rusya-Ukrayna krizi sonrası sıkıntı yaşadıklarım söyledi. 


'TURİZMDE İKLİM DEĞİŞTİ, SEKTÖRE İLİŞKİN BAKIŞIMIZ OLUMSUZA DÖNDÜ' 


Ulaş, turizmden inşaata geçiş kararını ise dış...