25 / 04 / 2024

Ülkem Güçsav kaçtı mı

Ülkem Güçsav kaçtı mı

Akfen Holding'in CEO'su Süha Güçsav'ın geçen hafta boşandığı eşi Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçtığı iddia ediliyor. Ünlülerin dekoratörü olarak tanınan Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçışının arkasında ise 20 milyon liralık borç olduğu belirtiliyor. 

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

BMW’nin tamamen elektrikli kompakt SAV modeli Yeni BMW iX1 gösterimi, Kerem Giriş’in otomobilden esinlenerek tasarladığı ‘Dream Away’ adlı tasarımı ile CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda gerçekleşiyor.

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Akfen'in yeni CEO'su Selim Akın oldu!

Akfen'in genel müdürü (CEO) İbrahim Süha Güçsav emekli oldu ve bu nedenle görevinden ayrıldı.  Güçsav'ın koltuğuna Selim Akın oturuyor....

Hamdi Akın yeniden Akfen GYO'nun yönetim kurulu başkanı oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Hamdi Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise İbrahim Süha Güçsav oldu...

Güçsav Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Güçsav Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dora Gucsav tarafından kuruldu. 

Ülkem Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkem Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Şentürk ve Gökhan Apaydın ortaklığında kuruldu.

Akfen GYO'nun Başkanı yine İbrahim Süha Güçsav oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha Güçsav seçildi...

Mimar Ülkem Güçsav'ın 20 milyon lira borçla ABD'ye kaçtı iddiası!

Akfen Holding'in CEO'su Süha Güçsav'ın geçen hafta boşandığı eşi Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçtığı iddia ediliyor. Ünlülerin dekoratörü olarak tanınan Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçışının arkasında ise 20 milyon liralık borç olduğu belirtiliyor. 

Ülkem Güçsav kimdir?

Akfen Holding’in CEO’su Süha Güçsav'ın eski eşi Mimar Ülkem Güçsav kimdir? 

Mimar Ülkem Güçsav'a haciz şoku!

Demet Akalın, Işıl Reçber ve Siren Ertan gibi ünlü isimlerin evinin tasarımı ve mimarisini yapmasıyla ismini “ünlülerin mimarı” olarak duyuran Ülkem Güçsav hakkında şok iddia ortaya atıldı. Güçsav'ın piyasaya olan borçları nedeniyle haciz işlemi başlatıldı.

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

İbrahim Süha Güçsav, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

25 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına İbrahim Süha GÜÇSAV seçildi.

Ülkem Güçsav kaçtı mı Haberi

Ülkem Güçsav kaçtı mı

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt bugünkü köşesinde ''işini ve eşini kaybedince iki kez intihara kalkıştı'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, o yazı..

İstanbul sosyetesi yine büyük bir şok yaşıyor! Skandal boyutundaki son şokun baş aktörü, ünlülerin dekoratörü Ülkem Güçsav. Akfen Holding'in CEO'su Süha Güçsav ile mutlu bir evliliği ve başarılı bir iş hayatı olan Güçsav; bir anda eşinden boşanıyor, iki kez intihar girişiminde bulunuyor, işyerine haciz geliyor, hakkında dolandırıcılık iddiasıyla suç duyurusunda bulunuluyor ve son olarak da Amerika'ya kaçıyor! İşte sosyetede dilden dile dolaşan Güçsav'ın başına gelenlerin detayları...

EŞİ TEK CELSEDE BOŞADI
Işıl Reçber'den Siren Ertan'a, Demet Akalın'a kadar iş, sosyete ve sanat dünyasından birçok kişinin evini dekore eden Güçsav, ne olduğunu hâlâ kimsenin bilmediği bir işe yatırım yapmak için piyasadan borç alıyor!...