29 / 03 / 2024

Ülkü Altınoluk projeleri

Ülkü Altınoluk projeleri

Mimar Prof. Dr. Ülkü Altınoluk kimdir? Mimar Ülkü Altınoluk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ülkü Altınoluk, bugün çalışmalarına nerede devam ediyor? İşte Ülkü Altınoluk...

Adra Altınoluk hemen teslim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Adra Altınoluk projesinde hemen teslim fırsatıyla konut satışları sürüyor. Proje 30 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Adra Altınoluk'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Vergi yükü yüzde 71,5 oranında artış gösterdi!

İlk altı ayda 1,6 trilyon lira olan toplam vergi gelirinin, ikinci yarıda 1,8 trilyonu tüketimden olmak üzere toplam 2,7 trilyon liraya ulaşması öngörülüyor.

Hükümet Kamu işçilerine teklif hazırlıklarını tamamladı! Bakın ne teklif edilecek?

Türk-İş genel başkanı Atalay kamu işçisi için yeni teklifin 12.000 TL tavan ücrete çıkarıldığını duyurdu. İlk altı ay adına %40 zam uygulanacak. İşte tüm detaylar…

Bilecik’ten ‘altın’ müjdesi! 109 ton rezerve sahip altın madeni açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Söğüt Altın Madeni Tesis Açılışı ve İlk Altın Dökümü töreninde müjdeyi verdi. 109 ton rezervli altın madeninin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, bu tesisin, ilk etapta yıllık 2,5 tona kadar altın üretme kapasitesine sahip olacağını açıkladı.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Edremit'teki zeytinlik alan 35 yıllığına 26.3 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

Vakıf Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edremit'in Altınoluk Mahallesi'nde bulunan zeytinlik alanını 35 yıllığına 26 milyon 344 bin TL'ye kiraya veriyor.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

TBMM devre mülk ve devre tatil alt komisyonu toplandı!

TBMM devre mülk ve devre tatil alt komisyonu AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü başkanlığı tarafından toplandı.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

TBMM Devre Mülk Alt Komisyonu toplandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Demirören, "Tüketicinin mağdur olmayacağı, devre mülk ve devre tatillerin gereği gibi yapılıp, işletilmelerini sağlayacak kanuni düzenlemeleri yapmamız gerekiyor" diye konuştu...

Ödül Yapı Revan Köşk satışta!

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

TOKİ'nin Şubat ayında satışa çıkaracağı alt gelir projeleri!

2017 yılında konut üretiminde rekor kıran Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2018 yılını da rekor rakamlar ile kapatmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Ülkü Altınoluk projeleri Haberi

Ülkü Altınoluk projeleri

Ülkü Altınoluk kimdir?

Mimar Prod. Dr. Ülkü Altınoluk, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesidir. Yüksek lisans ve doktora tezleri tasarım üzerine yapmıştır.


Akademik ilgi alanları arasında yapı hasarları, içmimarlık tasarım ve uygulaması, yapı fiziği, ses ve aydınlatma teknikleri, Endüstriyel Arkeoloji ve Kullanım Dönüşümü, yapı malzemeleri, saha mühendisliği, proje uygulama ve yönetimi, yapı denetimi, teknik uygulama ve yönetimi Estetik ve Sanat Kuramları bulunmaktadır.


Mimari Tasarım, Mimari Proje, Çağdaş Sanat Tarihi, Bina Bilgisi, Endüstriyel Arkeoloji ve Kullanım Dönüşümü gibi dersleri vermektedir.


Akademik Geçmiş

Lisans : IDMMA

Yüksek Lisans : IDMMA

Doktora : Yıldız Teknik...