28 / 03 / 2024

Ulu Zemin Temel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ulu Zemin Temel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ulu Zemin Temel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ulucan, Mustafa Ulucan tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de kuruldu

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

GTÜ'den deprem raporu geldi: Hasarın en temel nedeni sıvılaşma gibi zemin problemleri!

Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Adıyaman'ın Gölbaşı ve Hatay'ın İskenderun ilçelerindeki hasarın temel sebebinin, sıvılaşma gibi zemin problemleri olarak gösterilebileceğine dikkat çekti. 

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Geostatik Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Geostatik Zemin Mühendislik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ali Temel Özcan ve Mustafa Serhat Durmuş ortaklığında kuruldu.

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31398 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Müzeyyen Şevkin'den fay yasası ve deprem önlemleri açıklaması!

"Yapı denetimlerinin, zemin etütlerinin mutlaka kontrol edilmesi; zemin temel yapı tasarımının çok iyi irdelenmesi gerekiyor" diyen CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 36 milyar dolarlık deprem parasıyla birlikte ‘İmar Affı’ için 23.5 milyar TL para toplandığını belirtti...

Zemin-temel uyumuna dikkat!

İstanbul’daki depremlerinin ardından gözler şehirdeki yapılara çevrildi. Özyeğin Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Safiye Feyza Çinicioğlu, ''Kendi binamızın sağlam olması tek başına bir anlam ifade etmiyor. Şehrin ve ülkenin de sağlam olması gerekiyor” dedi.

Zemin Ve Temel Etüdü Uygulama Esasları Ve Rapor Formatına Dair Tebliğ!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bugünkü  30709 sayılı Resmi Gazete'de Zemin Ve Temel Etüdü Uygulama Esasları Ve Rapor Formatına Dair Tebliğ'i yayımladı ve tebliğ yürürlüğe girdi. İşte tebliğ esasları...

Zemin ve temel uygulama esasları tebliği yürürlüğe girdi!

Zemin Ve Temel Etüdü Uygulama Esasları Ve Rapor Formatına Dair Tebliğ bugünkü 30709 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğin esasları.... 

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması işi ihalesi 6 Aralık 2018'de gerçekleştirilecek.

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

Geonem Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geonem Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulu, Nurullah Ulu ve Emrullah Ulu ortaklığında kuruldu. 

Ulu Zemin Temel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ulu Zemin Temel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ulu Zemin Temel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ulucan, Mustafa Ulucan tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


Ulu Zemin Temel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ulu Zemin Temel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Tahtakale Mahallesi, İstanbul Caddesi, No:96/1...