26 / 04 / 2024

uludağ kış turizmi

uludağ kış turizmi

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da 1,60 metrelik kar kalınlığına rağmen müşteri talebi azalınca otellerin tamamına yakınında sezon erken kapandı.

Uludağ'ın yaz turizmine açılma planları bakanlığa takıldı!

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'ın yaz turizmine açılma planları 2014 yılında gerçekleşmedi. Yetki karmaşası, otopark ve tuvalet gibi birçok sorunun yaşandığı Uludağ'da istenilen adımlar bir türlü atılamıyor.

Uludağ'da kış turizmi! Kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı!

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı. Bu arada, kent merkezinde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Uludağ turizmcilerin yüzünü güldürdü!

En önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'a bir günde 50 santimetrelik kar yağdı. Birçok bölgede kar yağışı yolları kapatırken, Türkiye yeni yıla beyaza bürünerek girdi.

Uludağ'da kar erken düşünce rezervasyonlar sezon açılmadan hızlandı!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'a kar erken düşünce, tesislerde rezervasyonlar sezon açılmadan hızlandı. Kış sezonunun 15-20 Aralıkta başlaması planlanan Uludağ'daki otellerde yılbaşında yüzde 100 doluluğa ulaşılması bekleniyor.

Uludağ'da bazı pistlerde kar kalmadı!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ, kara hasret kaldı. Uzun süredir kar düşmeyen bölgede, kayak tutkunları iyice açılan ve toprak zeminin gün yüzüne çıktığı pistlerde sıkıntı yaşıyor...

Münir Karaloğlu: Uludağ 12 ay kullanılan bir mekan olacak!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, koordinasyon toplantısında Uludağ'ı 12 ay kullanılan bir mekan haline getirmenin zamanının geldiğini söyledi. Karaloğlu, "Büyükşehir Belediyemiz Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile protokolleri imzaladı...

Uludağ 12 ay turizm yapılabilen bir alana dönüştürülecek!

Bursa Uludağ'ın 12 ay vatandaşlara en güzel hizmeti vermesi için yürütülen çalışmalar ve yaşanan sıkıntılar, Bursa'da göreve yeni başlayan Vali Münir Karaloğlu tarafından düzenlenen bir toplantı ile ele alındı..

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan ve Murat Seheryıldızı ortaklığında kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Emin Çelik tarafından kuruldu.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Kuruldu!

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Pendik’te Eda Kurt ve Nurettin Kurt ortaklığında kuruldu!

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi Bağcılar'da Çağdaş Armağan tarafından kuruldu.

uludağ kış turizmi Haberi

uludağ kış turizmi

Günübirlikçilere kalan bölgede kayak yapmak isteyenler için mekanik tesisler ile bir otel ve bazı kafeler hizmete devam ediyor. Güney Marmara Turistik Otelciler Birliği (GÜMTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Beceren, yaptığı açıklamada, geçen sezon kar yokluğu yüzünden rezervasyon iptalleriyle karşılaşan, sıkıntılı günler yaşayan otelcilerin son kış mevsiminde bunun aksine çok bereketli bir dönem geçirdiğini söyledi. Beceren, zaman zaman 3 metreye yaklaşan kar kalınlıklarının görüldüğü Uludağ'ın, sezon boyu yerli ve yabancı binlerce turisti ağırladığını hatırlatarak, özellikle yılbaşı ve sömestir tatillerinde tam doluluk oranlarının yakalandığını belirtti. 


"Mekanik tesisler ay sonuna kadar açık olacak" Mart ayının sonuna gelinmesine rağmen "oteller bölgesi"nde hala 1,60 metre kar bulunduğuna dikkati çeken Beceren, "Sezon geçen seneye nazaran daha iyi geçti ancak havalar ısınınca karın kalitesi son derece iyi...