25 / 04 / 2024

Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 2013

Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 2013

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ödül töreni, 7 Kasım 2013 Perşembe günü TİM’in İstanbul’daki Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleşti.

Yatak odasından oturma odasına tüm ev mobilyaları A101’de! A101 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

A101 marketler zinciri her hafta dopdolu katalogla gıda ürünlerin mobilyaya evin her alanında hesaplı alışverişi tüketiciyle buluşturuyor. Öyle ki A101 marketler bu hafta yemek takımından koltuk takımına, bazadan gardıroba evinizin ihtiyacı tüm mobilya ürünleri A101’e geliyor. İşte A101 30 Ekim 2022

A101’de mobilya rüzgarı! Evinizi ucuza tamamlayın.. A101 20 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri bu hafta 20 Ekim 2022 tarihinden itibaren yayınladığı katalogda birbirinden çeşitli ev mobilyalarını görücüye çıkardı. Yemek masasından köşe takımına 20 Ekim’den itibaren sizler bekliyor. İşte ürünler..

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mustafa Muslu tarafından kuruldu.

En ucuz mobilyalar burada! Vıvense’den bayram özel indirimi!

Vivense markası uygun fiyatlı mobilyaları tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Sık sık pek çok mobilyayı çok uygun fiyatlarla web sitesinde satışa sunuyor. Özellikle yeni ev kuranlar için ucuz fiyatlarıyla alışverişe cezbediyor.

Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacak!

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe yaptığı açıklamada, "Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacaktır" dedi.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Salon için hangi mobilyalar tercih edilmeli?

Ev dekorasyonunda rahatlık kadar görsellikte önemli. Peki evimizde en çok vakit geçirdiğimiz salonlar için hangi mobilyaları tercih etmeliyiz? İşte cevabı...

Tuna Ev, yatak odalarında ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştiriyor!

Yatak odalarında tercih ettiğimiz mobilyalar, konforlu ve huzurlu bir alan yaratarak bizleri mükemmel bir güne hazırlıyor. Tuna Ev’in ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştirdiği ürünleri ile tasarım, kalite ve zarafet yatak odalarına taşınıyor.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

Glorest, Türkiye'den ev alana mobilyaları hediye ediyor!

Glorest, uluslararası müşterisini ev sahibi yapmayı hedefliyor. 22 Şubat – 15 Mayıs tarihlerinde Türkiye’den ve Glorest’in kampanyasıyla konut alanlara, Türkiye’de ev sahibi olmanın yanı sıra, mobilyalarını da hediye ediyor.

Frankfurt Ambiente 2016 Fuarı kapılarını kapattı!

Uluslararası mobilya, dekorasyon, züccaciye, aksesuar ve hediyelik eşya fuarı "Ambiente 2016" kapılarını kapattı. Fuarda resim çerçeveleri, ev dekorasyonu, masa süsleri ve ev mobilyaları da sergilendi.

İşte İngiltere'deki ayda 3 bin lira kazandıran ev!

İngiltere’de Tim Willcox ve eşi Margaret Willcox’un yaşadığı ev, doğa dostu özelliklerinin yanı sıra aileye ek gelir sağlıyor. İngiltere’de Ulusal Şebeke Servisi, çiftin evinden üretilen elektriği kullandıkları gerekçesiyle her yıl çifte bin 500 sterlin

Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 2013 Haberi

Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 2013


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin bu yıl 9’uncusunu düzenlendiği, sunuculuğunu ünlü Tiyatrocu Hakan Bilgin’in yaptığı, Salteks’in ana sponsorluğunda Genç-Kayalar A.Ş ve Flokser Group Sertex’in altın sponsorluğunda gerçekleşen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışmasının kazananları, 7 Kasım 2013 Perşembe akşamı TİM Dış Ticaret Kompleksinde gerçekleşen ödül töreni ile açıklandı. Akademisyen Prof. Dr. Özlem Er, Tasarımcı Roberto Serio, MOBİ Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Karaaslan gibi önemli isimlerin aralarında bulunduğu jüri ekibi, finale kalan 14 tasarım içinden 6 kategorinin birincilerini seçti. Birbirinden farklı ve kullanışlı tasarımların yer aldığı yarışmada, jüri tarafından seçilen 6 ayrı tasarım kendi kategorilerinin birincileri olarak bu yıla damgasını vurdu. Ödül töreninde birinci aşamada seçilen 14 finalist 3 bin’er TL ile ödüllendirilirken, ikinci aşamada finale kalan 6 tasarımcıya da 3 bin...