25 / 04 / 2024

ulusal kalite ödülleri soyak

ulusal kalite ödülleri soyak

Soyak İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ünal, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) İzmir şubesi tarafından "Yerel Kalite Ödülleri Kazananlar Konferansı" na katılarak Soyak'ın kalite yolculuğunu ve bu yolda yürüttü

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

TMMOB Ulusal Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TMMOB tarafından her iki yılda bir düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri, Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Törende 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında ödül verildi.

Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs'ta!

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, Antalya doğumlu 'Bilge Mimar' Turgut Cansever'in hatırasını yaşatmak amacıyla 2'ncisini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ödülleri dağıtıldı!

Saint-Gobain Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri, 30 Ocak Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Emre Arolat, Ağa Han Mimarlık Ödülleri'nin jürisinde!

Ağa Han Mimarlık Ödülleri, 1977 yılından beri, İslam kültürünü başarıyla yorumlayan çağdaş tasarım, sosyal konut, toplumsal gelişim, restorasyon, yeniden kullanım ve bölgesel koruma projelerine veriliyor.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Çevreci Tesis ödülleri kapsamında Denizli'deki 5 tesise ödül!

Denizli Büyükşehir Beiediyesi'nin de üyesi olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Çevreci Tesis ödülleri" kapsamında Denizli'den 5 tesis ödül aldı.

Türkiye İMSAD Kentsel Tasarım Kalite Ödülü Gaziemir'in!

Türkiye İMSAD “Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü”nü Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi ile projenin mimarları Büşra Al, İlker İğdeli ve Berrin Özdemir ile İzmir Büyükşehir Belediyesi kazandı.

TESKİ Hizmet Binası Proje Yarışması ödülleri verildi!

Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hizmet Binası proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu. 39 proje arasından jüri tarafından belirlenen 6 proje ödül kazandı.

Shining Star Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Eğlence Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi.

Söke Belediyesi, Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü kazandı!

Söke Belediyesi 7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesinde Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği ( İMSAD ) tarafından düzenlenen Tasarımda Kalite ödül töreni gerçekleştirildi.

Akasya Acıbadem Marcom 2015 Ödülleri'nde 15 ödül aldı!

AKASYA Acıbadem, Dünyanın en büyük şirketlerinin, reklam ve halkla ilişkiler ajansları ile sivil toplum kuruluşlarının başvurduğu Marcom Ödülleri'nde 5 Platin, 5 Gold, 5 Honarable Mention olmak üzere toplam 15 ödüle layık görüldü.

ulusal kalite ödülleri soyak Haberi

ulusal kalite ödülleri soyak


1999 yılından bu yana düzenlenen ve KalDer'in en önemli etkinlikleri arasında yer alan "Yerel Kalite Ödülleri" nde Büyük Ödül, Başarı Ödülü veya Jüri Özel Ödülü'nü kazanmış olan kurum temsilcilerinin bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları "Yerel Kalite Ödülleri Kazananlar Konferansı" 8 Kasım tarihinde İzmir'de düzenlendi. Soyak İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ünal, konferansta Soyak'ın kaliteye giden yolda uyguladığı EFQM Modeli ve Ödül Sürecinde yaşadıklarını aktararak, "Tecrübelerimizle, Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren tüm firmaları kalite yolculuğunda yüreklendirmeyi ve yol gösterici olmayı amaçlıyoruz." dedi.


Soyak'ın 2004 yılından bu yana yürüttüğü Ulusal Kalite Hareketi Süreci hakkında bilgi aktarımında bulunan Osman Ünal, bu sürecin sonundaki kazanımlarına da değindi. Kalite konusunda süreklilik arz eden...