26 / 04 / 2024

Ulusal Park Hizmetleri

Ulusal Park Hizmetleri

New York Valiliği, federal hükümet kapalı olmasına rağmen yeniden açılan Özgürlük Heykeli için yapılan anlaşma koşuluna göre Ulusal Park Hizmetlerine günde 61 bin dolar ödeyecek

New York'ta Özgürlük Heykeli yeniden ziyarete açılacak!

Hükümetin kapanması nedeniyle ziyaretçilere kapatılan Özgürlük Heykeli'nin yeniden açılacağını duyurdu. Özgürlük Heykeli'nin yeniden açılması için New York Valiliği, Ulusal Park Hizmetleri'ne günde 61 bin dolar ödeyecek

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   700 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Seçkin Turan tarafından kuruldu.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Sera Park Sera Sistemleri Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sera Park Sera Sistemleri Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orkhan Nıyazlı tarafından kuruldu.

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Dem Park Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dem Park Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli'ye yeni cenaze hizmetleri binası inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, cenaze hizmetlerine Üçtepeler’deki Kent Mezarlığı’nda devam edecek. Bu kapsamda Kent Mezarlığı’nda yeni cenaze hizmetleri binası yapılıyor.

Adıyaman Park AVM 2017'de açılıyor!

Toplam 72 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adıyaman Park’ın 30 bin metrekare kiralanabilir alanı ile ulusal tekstil markalarından teraslı yeme-içme alanlarına, eğlence ünitelerinden yüksek teknolojili sinema salonlarına kadar birçok ilki Adıyaman’a 2017 sonbaharında getiriyor.

Erzurum Şenkaya'ya yeni park!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şenkaya ilçesine park yapacak. Kent merkezinde yapılan hizmetleri ilçelerde de hayata geçiren Büyükşehir’in ekipleri, yerleşim yerlerine yeni yaşam alanları oluşturuyor

VSH Turkey İnşaat ve Sondaj Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

VSH Turkey İnşaat ve Sondaj Hizmetleri Limited Şirketi, 1 milyon 200 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, Park Plaza'da kuruldu.

Yeni Zelanda'daki Awaroa Plajı ulusal park olacak!

Yeni Zelanda’da Awaroa adlı özel bir plajı satın alarak herkese açık bir kamu alanı haline getirmek isteyen çevreciler, 2.3 milyon dolar (6.9 milyon TL) topladı. Plaj, ulusal park olacak.

Konyaaltı 23 Nisan Parkı'na 3 bin kişilik anfi tiyatro yapılacak!

Konyaaltı Belediyesi sınırları içinde bulunan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı içinde yer alan anfi tiyatronun 1500 kişi olan kapasitesi 3 bine çıkartılıyor.

İzmir'de kamu hizmetleri için arazi bulmak zor!

Tüm büyük kentlerde olduğu gibi İzmir'de de en büyük sorun, kamu hizmetleri için gerekli projelerin yapılacağı arazi bulmak. Çöp bertaraf tesisi, stadyum, park, hastane ve hatta mezarlık yeri için arazi bulma konusunda büyük sıkıntılar var.

Vialand, Avrupa'nın En İyi 5'inci Tema Park'ı ödülünü aldı!

Türkiye’nin ilk Tema Park’ı olarak 2,5 yıl önce kapılarını açan Vialand, Uluslararası ve Ulusal ödüllere doymuyor.

Ulusal Park Hizmetleri Haberi

Ulusal Park Hizmetleri


New York'taki Özgürlük Heykeli, federal hükümetin kapalı olmasına rağmen yeniden açıldı. 


Demokrat Partili New York Valisi Andrew Cuomo, dün yaptığı açıklamada, New York Valiliği ile federal hükümetin Özgürlük Heykeli'nin açılması için anlaşmaya vardığını duyurmuştu. 


Yapılan anlaşmaya göre, New York Valiliği, Özgürlük Heykeli'nin yeniden açılması için Ulusal Park Hizmetleri'ne günde 61 bin dolar ödeyecek. 


Özgürlük Heykeli, 1 Ekim'de ''Hükümetin kapanması'' nedeniyle o günden bu yana ziyaretçilere kapatılmıştı.


New York'a gelen turistlerin en fazla ziyaret ettiği önemli mekanlardan biri olan ve 2011'de 4 milyon kişinin görmeye gittiği Özgürlük Heykeli, her yıl çektiği milyonlarca ziyaretçiyle kentin ekonomisine büyük katkı sağlıyor.


Özgürlük Heykeli'nin hemen yanında bulunan Ellis Adası da dahil 33 ayrı anıt, bina ve park New York Ulusal Park Hizmetleri yönetimi altında bulunuyor.


Öte yandan yılda 5 milyon...